Hangi Etkinlik Gelecek?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SEYYİDÜL-MÜEZZİNİYN tarafından 5 Ocak 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Her ayın 15inde yeni bir etkinlik geliyor. ve mücadele başlıyor. acaba bu ay hangi etkinlik gelecek bununla ilgili bir duyuru görmedim.. cevaplarını bekliyorum. :) saygılar

2. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Yeni bir etkinlik gelirse forumda duyurusunu yaparız. Forumu takipte kalınız. :)

İyi forumlar.

3. 6-12 arası chromin telaşı gelecek denildi. Onun üstüne ayın 15'inde ne gelecek bilemiyoruz.

4. Eskiden kış diyince akla hitac ve demaner gelirdi umarım ikisinden biri gelir :)

«®βŁДÐΞ•53» bunu beğendi.
  5. Hitac eylülde geldi. Ondan sonra demaner gelmedi. Sırada demaner olmalı bence :)

-_-OĞUZKHAN-_- bunu beğendi.
  6. Yani demanerda en sevdiğim etkinliklerden birisi, çooook eskiden 3 tane kutu düşürürdü herkese görünür olurdu o kutular ilk kim kaparsaya bakardı iş, bir taktiğim vardı anlatamam en az birini alırdım o kutuların hep milyonlarca rb lazeri kastığımı hatırlıyorum bu yöntem ile :D Şimdi iş en çok vurana bakıyor yeni oyuncular pek faydalanamıyor

-_-OĞUZKHAN-_- bunu beğendi.
  7. Merhaba,

@VALEYARD Modumuzun dediği gibi forumu takipte kalınız etkinliklerden bu şekilde haberdar olabilirsiniz.

Konu kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.