Hangi Gemi Daha Hızlı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve GAZİOSMANPASHA tarafından 8 Ağustos 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Merhaba konu başlığındanda anlaşılacağı üzere bi karşılaştırma istiyorum soru çok basit
    %5 Hız modüllü Hecate mi yoksa %3 hız modüllü tartarus mu daha hızlıdır teşekkürler...

2. Hecate ==> Gemi Hızı = 300 + Jeneratörler = 160 ==> 460
    Tartarus ==> Gemi Hızı = 220 + Jeneratörler = 150 ==> 370
    Not = Besleme ve modülsüz halde hızları bu şekilde.

3. Richie

Richie User

Tartarusu modülleri ile kullanıyorum çarkta maks hız 613

4. hacate 607 olması lazım çarkta.

5. uzayl80

uzayl80 User

tartarus hantal bir gemidir hakate daha hafitir gerekli tüm ekipmanları tamam oldugu zaman hakate acık ara önde götürür 610 civarında bir hıza cıkabilir belki daha üstünede cıkar test etmedim gemileri

6. Bende biliyorum tartarusun hantal gemi olduğunu ama hız özelliğini aktif edince %5 hasar azalıp hızı artıyor ya ondan bahsediyorum birde %3 hız modülü ile hecateden hızlımıdır onu soruyorum

7. uzayl80

uzayl80 User

şimdi sana şöle bi yazayım 2 gemininde boş olarak hızlarına bak sonra %3 + olarak hesap makinesiyle hesapla sonuc ne olcak yaz buraya bunu hesaplamak icin gemi olmasına gerek yok hertürlü hesaplarsın beslemesiz hız jeni olmadan hesapla
    tartarusun boş standart hızı 220 +% 3 koy
    hecate boş standart hızı +%3 koy hangisi yüksek ona bak sen
    yaw arkadas hızı mızı napacaksınız gemiyi ralli yarışınamı sokacaksınız alın bir gemi icini en iyi ekipmanla donatın tamamdır fazlasını napıcaksınız hertürlü kesim var oyunda boş boş işler yaa

8. Hecate;
    Jeneratörler ile 460
    Promerium beslemesi ile 552
    %5 hız modülü ile 579
    %5 diroit (çark) dizilimi ile en yüksek 607 hıza ulaşabiliyor.

Tartarus ise, en yüksek 613 hıza ulaşabiliyor diye biliyorum. Hesaplaması biraz karışık... Gemi özelliği ile çark ve hız modülü üst üste eklenmiyor. Geçenlerde birisi daha sormuştu. Bu tarz bir cevap vermişlerdi. Siz yine de modlarımız ve gemiyi tam donanımla kullanan arkadaşların cevaplarını bekleyin.

militaryship-3 bunu beğendi.
  9. bu konuyla gemi hızları ile ilgili bi konu açarsan baya faydalı olur

10. Müsait bir zamanımda hazırlamaya çalışırım.

11. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Konu başlığınız daha uygun olacak şekilde düzenlenmiştir.

İki gemininde saf hızı

Hecate = 300 Jeneratörler ile = 460
    Tartarus = 220 Jeneratörler ile = 370

Hecate için hız hesaplaması = 460 + %20 Promerium + %5 Hız modülü = 579 tur.

Tartarus için hız hesaplaması = 370 + %20 Promerium + %3 Hız modülü + Speed Boost yeteneği (%30) = 594'tür.

Tartarus gemisinin yeteneğini çıkardığımız zaman gerçekten hantal bir gemi olmaktadır. Hesaplamaya Çark uçuş düzeni dahil değildir.

İyi forumlar.

yılmazcan47 ve militaryship-3 bunu beğendi.