Hangi Gemi Daha İyi

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve PİONEER tarafından 4 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Tyrannos Centurion mi ? Solace mi?

1. Tyrannos Centurion

oy sayısı 14
    60,9%
  2. Solace

oy sayısı 9
    39,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. PİONEER

PİONEER User

hangisi daha iyi??

Tyrannos Centurion
    Solace Mödüllerle

2. Besyokar

Besyokar User

maalesef gereksiz solacenin aşırı derecede şişirilmesiyle beraber hem centurion hemde cyborg çöp oldu komik değil mi alınması 2 saatlik olan geminin 450 oil ve 2 milyon uri parça malzeme isteyen gemiden fazla üstün duruma gelmesi centurion ise hız avantajı vardı oda solace paşamıza gelen modul sayesinde bir işe yaramaz kısaca maalesef solace diyorum

3. ateistkeci

ateistkeci User

Eşit gibiler diyebilirim; modüllü Solace hızlı(Hız modülü sayesinde çarkla 594 hızı var), güçlü ve defansif(DP ve kalkan modülü ayrıca yeteneği) ancak Tyrannos Centurion'un %10 roket/lazer hasarı, 18 birim fazladan hızı ve %10 isabat oranı da görmezden gelinemez

Solace daha çok klan savaşı veya grupla yapılan savaşlara uygun, Tyrannos Centurion ise gir patlat çık gemisi baskın atmalık :p

4. xArsimAx

xArsimAx User

Tyanos ile Solace Çoğu Yönden Hemen Hemen Aynı Fakat Tyanos hız Olarak Bi Tık Önde Ve Yaratık+oyuncu Eşit Vurur(Bu Vuruş Solace nin Npc Modülü Takılı Hali İle) Yani Npc Ye Eşit Vururken Oyuncuya Fazla Vuruyor Ama Solace Pvp Modülü Takınca Yine Ondan Fazla Tyanos Ve Npc Ye Fazla Bu Seferde :) Kısaca Tyanos full Modül Solacenin dp Yeteneksiz Tüm Modüllerinin Birleşmiş Hali Diyebilirim :)

5. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Cevap veren üyelerimize teşekkür ederim. :) Bütün modüllere sahip solace gemisi her ne kadar Tyrannos Centurion dan daha iyi olsada Centurion un hız avantajı ve hem NPC lere hemde oyunculara eşit hasar vermesinden (Haritada kasılırken kendinizi bir savaşın ortasında bulabilirsiniz :) ) dolayı ben Tyrannos Centarion diyorum. Fakat gelişmekte olan bir oyuncuysanız kesinlikle Solace yi kullanmanız gerekmektedir.

İyi forumlar.

ERDALBAGGAL ve xArsimAx bunu beğendi.
  6. JαbbαŔ

JαbbαŔ User

Solace hız modülü tam bir saçmalık. Pusat seven ve onunla baskın atan biri olarak çarkla solace bana yetişebiliyor ne kadar anlamlı değil mi

7. ateistkeci

ateistkeci User

Sende çark kullanırsan sana yetişemez ama :p

8. JαbbαŔ

JαbbαŔ User

Mesele çark kullanmak değil, mantık dışı olması. Solace zaten canı fazla modülle üstüne can basıyor ve bana yetişiyor haksızlık gibi sanki. Hesabım ful sayılır, ful solace ye denk gelince işler sıkıntı oluyor

9. joetly

joetly User

Pusat gemim var ama hiç kullanmadım desem yeridir. hatta sanırım hiç pusat ile giriş yapmadım. ama solace tüm modüllerim olmasına rağmen gerçekten şu an saçmalık. pusat'ı temin etmek solaceden daha zor. bu gemiyi temin edip verdiği hız ile dp'den feragat edip oynayanlar var. vardı. eee şimdi pusat'ın neredeyse hiç bir artısı kalmadı gibi bir şey. o zaman silinsin gemi. modül gelebilir denilecektir. gelebilir de böyle böyle nereye gidecek bu konu. şimdi pusat'a hız modülü gelse solace hızlı, pusat hızlı (yani hızları daha da hızlı olacak) diğer gemiler, sayborg, surgeon, centurion çöp mü olacak, dp/kalkan modülü çıkartalım deseler bu gemilere bu saydığım gemilere neredeyse citadel kıvamına gelecek diğerlerinin hızlarının artması nedeniyle.

yani kimi modüller çıkmalıydı, hatta daha da çıkması gereken modüller bence olmalı ama sayborg, centurion, surgeon çöp kıvama doğru gidiyor. onlara çıksa herhalde böyle böyle fişek hızıyla gate e erişecek herkes. npc keserken falan bir bakıcaz yanımızdan zart diye biri geçip gidecek.

the-Godfather-KaaN™ bunu beğendi.
  10. Kasılırken modüllü solace daha tatlı oluyor , PvP de ise şahsi görüşüm full + full tyrannos Centurion hala daha güçlü , ama aralarında çok fark yok . Hangisini seçersen seç diğerini pek aratmaz bence . Tabi solace ve modüllerine erişim epey kolay ( etkinlikleri kaçırmadığını varsayıyorum ) , ama öte yandan Tyrannos Centurion sanırım erişimi en zor gemilerden :p
    Ayrıca ekleyim haritalarda solace görmekten gına geldi , bende de modülleri var ama o kadar çok kullanan var ki çeşitlilik olsun diye tartarus falan kullanıyorum .

11. PİONEER

PİONEER User

tesekkürler kilitlenebilir

12. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Talebiniz üzerine konunuz kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.