Hangi gemi daha mantıklı ?

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve omerdmrc16 tarafından 28 Eylül 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. omerdmrc16

omerdmrc16 User

Merhabalar,
    Goliathın bütün yetenek tasarımları mevcut. Haricinde cyborg almama daha uzun zaman var. Şimdilik galaksi kapılarıyla uğraşıyorum arada bl maplerinde rinusk kasıyorum haricinde görev vs yapıyorum. Güncel olarak venom gemisini kullanıyorum yüzde 5 ekstra hasar verdiği için fakat güncel etkinlik ödüllerinden sentinel ve solace için yüzde 5 hasar modülü geldi. Gemi yeteneklerini saymaz isek şuan venom ve sentinel eşit durumda hasar bakımından. Sizce şuan hangisi seçmeliyim bu ikisi haricinde de önerisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim. Sentinelden bahsetme sebebim tek başıma cubi kesebiliyorum sentinelin yeteneği ile ama spectrumla hasarımı azalttığından biraz meşakatli oluyor.
    Gemi : 11 pro gerisi full lf4. 10 diroit. Havoclar tam. 21 arge (kasılma argesi npc hasarına verdim). Diğer ekstralar vs tam kalkan hız jenaratörü vs.

2. Hasar modülün varsa kesinlikle sentinel derim.

3. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Sizin durumunuz için Sentinel iyi bir seçim olacaktır. Yeteneğinin daha hızlı soğuması daha sık kullanmanıza ve daha fazla kasılmanıza olanak sağlayacaktır.

İyi forumlar.

Deleted member 265407 bunu beğendi.
  4. omerdmrc16

omerdmrc16 User

Tamamdır teşekkürler ilgilendiğiniz için.
    Konu kilitlenebilir iyi forumlar.

5. Merhaba,

Değerli oyuncu isteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.