Hangi Gemi Tercih Edilmeli

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve Darkendless1903 tarafından 2 May 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Sadece PVE takılıyorum. Görev yapıyorum. Şu an solace kullanarak kasılıyorum. %15 npc modülüm mevcut.

Goliath plus alabiliyorum. Alsam PVE'de Solace ile aralarında çok fark olur mu?

Goliplus almaz isem pusat plus alıp arada bt kesimine çıktığımda full speed takılabilirim. Bu da cazip geliyor fazlasıyla.

Fakat önceliğim PVE. Hangisini tercih edeyim sizce?

2. noktakoyam

noktakoyam User

solaris plus öneririm
    pusat plus pve için zayif

3. pve için goliath plus düşünüyorum. goliath plus ile normal solace'i karşılaştırırsak hangisi daha iyidir pve için ?

4. ARMY-DOGO

ARMY-DOGO User

solace plus öneririm sade solace olanındadan plus olanı hem daha fazla lazer hemde daha fazla jeneratör alıyor canda basarsın bekleme süresi ksıaltıcısınıda al bayaa bi kısalıyor can basma süresi

Darkendless1903 bunu beğendi.
  5. protegit tantanası etkinliğine berserker getirebilir misiniz?

6. KruelSiege

KruelSiege User

Modülüne bağlı. Hesabı sen yap.

Benim modüllerim kötüydü, bu yüzden Goliath yerine Solaris tercih ettim. Modüllerim yine kötüydü ve Goliath yerine Solace tercih ettim. Solaris için 4 farklı modülün varsa %12 hasar bonusu alırsın. Modüllerinin arasında hasar veren modül varsa ek olarak hasarın artacaktır.

İlla Goliath ile Solace arasında bir seçim yapmak istiyorsan PVE için Solace bence daha iyi çünkü tamir yeteneği var. VIP üyeliğin varsa hızlı tamir olabilirsin, o noktada Goliath ile Solace arasındaki fark biraz olsun azalır can basma / tamir olma yönünden. Yine iş bir noktada modüllere kalıyor.

Her gemi farklı yerde farklı amaçlarla kullanılıyor. Mesela benim en yüksek NPC hasarım Solaris'de ama Ebedi Kapı yaparken Solace kullanıyorum çünkü hem kalkan delme modülüm var hem de tamir olabiliyorum.

Benim plus alma sıralamam şöyleydi

Citadel
    Pusat (Etkinlikte hızlı olmak için aldım, çok da gerek yokmuş)
    Solaris
    Solace

Şimdi Goliath alıcam. Sonra da spearhead düşünüyorum. Spearheadden sonra ise hammerclaw.