Destek Hangi Gemi ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve .Kartal. tarafından 20 Kasım 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Hangisi ?

1. NİMESİS

oy sayısı 4
    36,4%
  2. SAYBORG

oy sayısı 6
    54,5%
  3. LIBERATOR VAZGEÇİLMEZ :D

oy sayısı 1
    9,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. .Kartal.

.Kartal. User

Merhaba arkadaşlar :) Elit bir gemiye sahibim, tam elit.

1-2 karantina yaptım o kadar tembel bir yapım var... Ama sonunda 1-2 saate 450 oil envanterimde olacak. Şuan 425 :D

Nimesis Legend Tasarımı var. (Çok havalı)

Sayborg hiç tasarımı yok...

Hangi gemiyi alayım lütfen fikir verin :)

Sayborg tekilliğinin durumu nedir ?

Nimesis öldürülmesi imkansız gibi bir durum var ama bu yama ile gidebilir ve gemi normal olarak ta yavaş.

Hangisini tavsiye edersiniz ?

Birde Sayborg tasarımları için nasıl bir taktik verebilirsiniz ? Örnek; hangi haritalar da kutuları açayım.

Şimdiden teşekkür ederim.

Ek olarak bu nimesis özelliğinin bugu mu var diye böyle yoksa normal olarakta mı ölümsüz gibi.

Sanırım bugu ile özelliği uzun süre aktif kalıyor. Tıpkı 3-4 yıldır çözmedikleri citadel hız bugu gibi.

Son düzenlenen: 20 Kasım 2018
  2. tabi ki sayborg :) adam ema atamıyor karşında at tekilligi bırak eceliyle ölsün :D

3. .Kartal.

.Kartal. User

Kardeşim heyecan bastırdı resmen 1 saat ten kısa bit süre kaldı :) Hanımla girip baskın yapacağız :)

Bu Sayborg tasarımları için fikir verebilir misin ?

4. Yargı

Yargı User

kral mimesisi kullanmayı becerebilirsen teke tekte kaybetme şansın yok ama biraz zor bi gemi ha ben hiç uğreşmim diyosan sayborg bildiğin canavar

5. haritada bi mimesis ile dnek gelirsenız gemide akıllı bomba yada kami takılı deilse kesmeniz imkansız gibi bişey
    yıldız ile %90 miss şansı oluyor ve cpular ve argeyle engellenemıyo o yüzden kısacası vuramıyosnz yetenek acıkken cok hızlı aynı zamanda ama kullanması zor sayborg zaten kraldır ama mimesis ne zaman düzeltirler bilmıyorm ama kesinlikle düznlenecektir.

6. KATALONYA

KATALONYA User

Mimesisim var diye övünme bi sinek yeter. Sayborgun yoksa önce sayborg al.

7. .Kartal.

.Kartal. User

Kardeşim çok iyi kullanırım çünkü benim bütün oyun mantığım kurnazlık ve hıza dayalı. Ama tek şans biliyorsunuz bir daha ki 450 oil 1-2 yıla anca elde ederim. 26 DK kaldım karım önce ben kullanacağım diyor

Sayborg aldım arkadaşlar :) Hepinize teşekkür ediyorum. Konu kilitlenebilir.

Son düzenlenen: 20 Kasım 2018
  8. Pan

Pan Guest

Merhaba ,

Konu isteğiniz üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.