Hangi gemi?

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve minato tarafından 17 Aralık 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. minato

minato User

merhabalar, pusatta 11 hiz 24 ff 10 lazer var solacede ise 8 hiz 20 ff 15 npc var sizce hangisini almaliyim? hesabim elit değil gelişime açıktır ben solaceyi daha mantıklı buluyorum sizlerinde fikirlerini almak istedim.

@Erlik sizin de görüşünüzü almak isterim modum :3

2. ateistkeci

ateistkeci User

Yaratık kesme ve kasılma için tabii ki Solace en mantıklısı

3. Ben pusatçıyım, 19 hız 12 lazer 7 hp var o yüzden. Ama tavsiyem şu olur. PVP’de hâlâ bu pusat yetersiz. Bahar sabotajı ve agatus etkinliklerinde pusat güzel olur. Haritada ve diğer etkinliklerde kullanmak için Solace öneririm. Açık artırmadan alınması tavsiye edilir. Plus gemilere de geçmek lazım bir an önce.

4. minato

minato User

kastettiğim gemiler plus zaten düz gemileri almak için konu mu açıcam :D

5. Sen plus demeden plus gemiden bahsettiğini nasıl anlayayım? Pusat Plus al hocam. Bence bunun için de konu açmana gerek yoktu da neyse. 11 hız diyorsun. Sadece hızı için bile pusat plus alınır. Bir de %15 kararlı dp modülü var onu da takarsan iyi olur. Galaksi kapısı bonus ödüllerini takip edebilirsin orada mevcut.

6. Erlik

Erlik S-Moderator Team Darkorbit

Solace Plus almalısınız kesinlikle.

İyi forumlar..

7. minato

minato User

cevabiniz icin tesekkürler modum solace almak daha mantıklı geliyor evet:) konu kilitlenebilir.

8. Bu hafta 7. Plus gemimi alıyorum. Ve ilk kez modüllerin önemsenmediği (15 npc herkesin elinde var) bir plus gemi önerisine şahit oldum. Erlik mod sanki biraz konuda benim bir tavsiyem varsa ona muhalefet olayım da sonrasında ne olursa olsun şeklinde bir amaç güdüyor sanırım. Canı sağ olsun :) güzel güldürdü.

9. Erlik

Erlik S-Moderator Team Darkorbit

Bana göre kasılan veya gelişmekte olan herkesin ilk Plus gemisi Solace olmalıdır. Tabii ki modül faktörü önemli fakat yukarıdaki modüllerle bence Solace Plus alınmalıdır.

Doğrudan beni etiketleyerek fikrim sorulduğu için sadece fikir belirttim. Belirttiğim fikrin sizinle alakalı veya size muhalefet olduğunu neden düşündüğünüz hakkında en ufak bir fikrim yok fakat sizin önerinizden ve benim önerimden önce Solace önerisi zaten verilmiş. Bu tarz önemsiz düşüncelere kapılmayın bence :)

İyi forumlar..