Hangi Gemi

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve ≼ƊƛƦƘツƇƖ̇ƦƇԼЄ≽ tarafından 29 Nisan 2026 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Genelde solo oynayan biriyim. ne yazık ki. ondan dolayı plus gemiler için modülüm yok. hangi plus gemi benim için daha iyi olur. pvp fazla takılmıyorum. ve normal gemilerden hangisi daha iyi olur plus alana kadar. şimdiden teşekkürler

2. Size uyan gemi Solace Plus olur. Hem güzel modülleri var Agatus kırılması etkinliğinde: %15 NPC hasarı, %15 DP, %7 Hız ve kalkan da var. Bu gemiyi alıncaya kadar modülsüz bir şekilde oynayacaksanız normal Solace ile idare edin o da güzeldir. Ama bazı agresif oyuncular Diminisher gemisini çok sever, iyi bir kalkan eritme yeteneği vardır. Para ödeyecekseniz Cyborg da olabilir. Ben uzunca bir süre Cyborg oynadım. Muadili Venoma göre daha hızlı, daha çok hasar verir, daha çok lazer jeneratör slotu var.

Ama modülünüz olmayacaksa hangi gemiyi alırsanız alın 500k ila 1 milyon arası hasar veren gemiler size ani patlamalar yaşatır. Kaçınılmaz :)

3. anladım teşekkürler ya zaten ne olursa olsun cidatelde 1.2m canla gene tek yiyorum sağolsun ardı ardına uçan çufçuflar direkt rsb x4 sallıyor. dediğinizi yapacam. kimileri goli plus veya pusat plusı çok öneriyor övüyor. onlar hakkında düşünceniz nedir

4. Goli Plus ve Pusat Plus gemilerine sahibim. Goliath Plus’ı iyi modüller çıkarmadan almadım. Çünkü modül olmadan o potansiyeli net kullanabilecek bir gemi değil. Bu iki geminin ortak özelliği darbe puanlarının düşük olmasıdır ama hız ile bu eksiği dengelemeye çalışırlar. Diyelim hız istiyorsunuz o hâlde modünüz yoksa bile Pusat Plus sizi kurtarır. Ama Goliath Plus dediğimiz gemi bir ara form gibi, Solaris Plus ve Pusat Plus arasında kalmış bir gemi. Elinde yüksek hız modülü, yüksek hasar modülü ve yüksek DP modülü yoksa Goliath Plus ertelenmelidir. Ben modülüm olmadan Pusat Plus almıştım zamanında. Memnun kaldım gemiden. Şimdi modüllerim de var. Daha iyi oldu. Hız modülü çıkmadı ama yine de Agatus etkinliğinde tek tercihim Pusat Plus. Goliath Plus’ı modül yokken alırsanız süs olarak durur. Ya da daha kötüsü rastgele bir Solace Plus kolaylıkla keser.

5. Raptor1312

Raptor1312 User

Tek oynuyorsan Solace Plus daha ideal olur. Kendi kendine sürekli can basabilirsin. Standart modülleri de neredeyse her ay alınabilir oluyor. Tüm plus gemilerinin kendine göre artı ve eksileri mevcut. Modül durumuna göre pusatla NPC kesebilir, Solace Plus ile savaşa gidebilirsin bu tamamen gelen modüllere bağlı. Bir üstteki arkadaşımız gemileri güzelce açıklamış. Ek olarak hangi sunucudaysan oyun içerisinde yardımcı olabilirim.

6. ctidal plus al tek oynuyorsan hem npc kesersin hemde kolay patlmaz düşman gelicne yetenekaçıp porta ulaşırsın

7. anladım hocam peki full pro gemiyim ama pro yerine kolay kasabileceğim başka bir lazer varmı daha iyi olan?
    global 5 de oynuyorum kral şuan zaten goli pusat solace plus alacak malzemem aşağı yukarı var ama önce hangisini almam gerektiğini bilemedim
    cidatel plus var başta aldım onu ilk başta ama gene de tek yiyorum çufçuflar gelince işe yaramıyor :D

Raptor1312 bunu beğendi.

8. Ben yerinizde olsam eğer yüksek lazer hasarını kafaya taktıysam ve her savaş bileti etkinliğinde tüm anahtarlar ile ayda 500 lira civarında parayı oyuna yatıracaksam ama başka hiçbir savaş bileti modülünü vs almayacaksam o zaman LF5-Mortifier biriktirirdim. Ama daha makul bir başlangıç için modülleri ve IAC gibi kaynakları da tamamlayayım diyorsanız her savaş bileti etkinliğinde 45 anahtara 1 adet ücretsiz Odysseus lazer alınabilir. Toplam 16 tane elde ederseniz güzel hasarlara ulaşmanızın önündeki tek engel 20 ve üzeri bir hasar modülüne sahip olmamak olur. Ya da 14 Odysseus biriktirip ardından Mortifier da biriktirebilirsiniz sonrasında. Diroitlere taktığınız pro lazerleri 20 seviye yaparsınız. Ody’ler 16 seviye olur Mortifier da 20 seviye olsa güzel olur. Ama bunlar aşama aşama gerçekleşir. Bence modül gerçeğini gözardı etmeyin ve önce Odysseus biriktirin. Çünkü savaş bileti dışında modül kazanma yollarında kan ve gözyaşı var :D

Elimde 17 Odysseus 4 Mortifier 10 Asmodeus var ve net söyleyebilirim Asmodeus bir kandırmacadan ibaret. Siz siz olun o lazerin yerine Odysseus alın.

Son olarak ekleyeyim, bu oyunda gelişmenin sonu yok. Ben kendimi hâlâ full hissetmiyorum onca modüle ve 8 plus gemiye rağmen. Hah şimdi oldu dediğinizde başka bir şey çıkacak ve cüzdanlardan kredi kartları çıkacak :)

titans___ bunu beğendi.