Hangi Gemi ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve free_dogansun1 tarafından 1 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Diminisher,Venom,Aeigs

^ScarLet^52^[BNM]^ bunu beğendi.
  2. KΛЯTΛŁ

KΛЯTΛŁ Guest

Merhaba;

Aegis daha yararlı bir gemi oldugunu düşünüyorum :)

Keyifli forumlar

^ScarLet^52^[BNM]^ bunu beğendi.
  3. Merhaba arkadaşım,
    Senin bu gemilerden birini nerede kullanacağına bağlı.Mesela ben Venom tasarımını çok seviyorum o benim favorim,bu tasarımın yeteneği ile hem düşman hemde NPC kesmek için kullanırım Boss Kristallon da çok etkili oluyor.Diminisher tasarımı bana göre en güzel görünüşlü tasarımdır.Bu tasarımla NPC veya oyuncuların kalkanlarını yetenekle su gibi indirebilirsin.Mesela Diminisher ile Boss Kristallona yeteneği kullandığımızda kalkanını çabuk indirirsin ve Boss tallona sepromla dalarsan kolay kesersin.Ageis'e gelince bunu grupta Century Falcon,Uber Kristallon gibi güçlü yaratıklara grup halinde daldığını düşünürsek buda çok iyi olur.Sen hangisini istiyorsan onu al ben Venom al derim ama sen pişman olabilirsin,KARTAL modumunda dediği gibi Ageis çok yararlı bir gemi ve kasılmayı kolaylaştırır tabi grup halinde.Umarım yardım edebilmişimdir,
    İyi Forumlar.

free_dogansun1 ve polatalemdar311 bunu beğendi.
  4. Öncelikle saol üşenmeyıp yazmışsın :D :) Aklımdan diminsiher ı eleedim zaten venomuda sırf zaten darbe puanı ve yuzde 5 hasar yuzunden istiyorum tasarımlar arasında farvorim venom ve sentiel ama aeıgs ile uzun kesme suresi olur fakat canım o kadar inmez.Suan kafamda aeıgs var

BlackGhost™ bunu beğendi.
  5. RAMMFİRE

RAMMFİRE User

şuanda müsait değilim fasla yasamıcam ama kesşnlikle ageis almalısın çok ama çok işine yarıcak hatta ageisin yanına birde elmas alırsan 3.4 tane krisi dan ede ede kesersin...Venoma para verme derim kutudan kolay çıkıyo venom ve alışveriştede en ucus genellikle venom tasarımı oluyo ha illa 250 bin uluk tasarım alcam diyorsan kesinklikle ya sentiel yada spectrumu öneririm

6. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Konu hakında tüm arkadaşlar ageis demiş tabi benım favorim enforce ama ageis almanı tercih ederim

Keyifli forumlar

7. RAMMFİRE

RAMMFİRE User

enforcer candır tabiki fakat bu venomla enforcer için galiba çünkü enforcerler ageisi karşılaştırmak olmaz :)

8. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

aynen :)

9. Arkadaşın dediğine baştan sona kadar katılıyorum.

Her geminin ve tasarımı ayrı ayrı özellikler taşır.

10. Aeıgıs alıcam :D Bugun olay oldu adam tek başına 5 dk da bos tallonu kesti canı fuldu :D Hem RAMMFIRE dediği gibi kutulardan venom kolay cıkıyor ben çift hangar kastıktan sonra orayada goli koymayı düşünüyorum enforcer tasarımlı :D

11. Merhaba ;

Bu tür kararsız kaldığınız veya bu ekipmanlarla kapı yapılır mı? gibi sorularınızı Yeni Başlayanlar bölümüne açınız. Konu hakkında size yardımcı olunmuştur, kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.