hangi gemi ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BioBlast tarafından 18 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. BioBlast

BioBlast User

Merhaba bende şuan goliath ve leo var 3 iris ve full lf3 goli yi veya leo yu satıp vega alsam daha mı iyi olur vega ile oynamayı daha seviyorum ve kasarken vb kötü mü olur

2. Ancasin

Ancasin User

Eski haritalarda leonov vegadan daha iyidir. Vegada 10 lazer slotu vardır, leonovda x2 özelliği olduğu için 6x2=12 lazer slotu varmış gibi iş görür. Ama vegayı seviyorsan al, keyif sonuçta :)

3. BioBlast

BioBlast User

leonun durması biraz da droidler için sanki hep 6 olmaları lazım gibime geliyor leoyu sadece o zaman kullanıyorum

4. Leonov çok güçlüdür eski haritalarda. Lazer konusu bir yana roketlerde 2 kat fazla vurur.Seprom besleme roket+roket ince ayarı+plt3030+ ok uçuş düzeni ( uridiumluk yoksa ) baya sağlam vurursun :) hele birde vip varsa karşında adam bırakmazsın :D eskide ben ne goliler kestim

5. leonov ile eski haritalarda takıl leo hem parlıyo :D ve eğlence bi yana benim goliden bile çok vuruyo eski haritada

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.