hangi gemiyi alayım

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve •◘○namana•◘○ tarafından 17 Kasım 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Tags:
?

hangi gemiyi alayım

1. pusat

50,0%
  2. syborg

50,0%
  3. alabiliyorsan ikisinide al

oy sayısı 0
    0,0%
  1. merhaba arkadaşlar. Gemim full lf4 11 pro lazer 10 iris full havoc herkül var irisler en az 10 lvl prolar 4 er lvl. Solace kullanıyorum. Pusat yada syborg almalı mıyım gerek varmı tavsiyeleriniz neler ikisini birden de alabilirim kullananlar ne için kullanıyor cevapalarınızı bekliyorum

2. ŞahFD

ŞahFD User

Hocam o gemiler tarihde kaldı dimetrion biriktir goliath plus, pusat plus, solace plus yada solaris plus almaya bak.. Kaynaklarını boşa harcama o gemiler için pusatı hadi uridiumla indirim paketiyle aldın diyelim de syborg için o materyalleri vermene gerek yok ısraf en kötü illa istiyorsan koleksiyon olarak kalsın diyorsan bazen savaş bileti etkinliklerinde anahtarla alınıyor yada chromin telaşı etkinliğinde de alınabiliyor. İlla bir gemi almak istiyorsan da gelişim için en faydalı gemi solace onla takıl.

Dr.R-Dunkirk bunu beğendi.
  3. Dostum merhaba, ben hemen aklındaki şüpheleri gidereyim. Ben bir pusat hayranıyım, sırf bu yüzden ona %19 hız çıkarınca aşırı mutlu oldum ve ara sıra çılgınlık olsun diye onu kullanıyorum. Başka bir numarası yok.

Cyborg/Centurion gibi gemiler de elinde %20 ve üstü hasar modülün, %10 ve üstü de kalkan delmen, %15 ve üstü darbe puanı veya iyi hız modülün yoksa iş yapmazlar. Bu dediğim modüllerin varsa da Cyborg BL haritasında coşar, hızlı rinusk kastırır. Ama Centurion için bir de %8-12’lik kararsız hasar tasarımı bulman gerekir Cyborg gibi olması için. O da BL’deki mor kutulardan çıkar şansın varsa.

Tüm bunlara rağmen ne olursa olsun bir gemi gelip gemini tek atışta patlatabilir bu tip gemileri kullanırsan. Çünkü darbe puanları zayıf Plus gemilere göre. Yani ŞahFD haklı. Modası geçti falan derken işini görse de seni yarı yolda bırakır sinir hastası yapar bu gemiler.

ŞahFD bunu beğendi.
  4. Merhaba cevabınız için teşekkür ederim öncelikle. Plus gemileri alana kadar geçici olarak npcde cyborg kullanamaz mıyım? çünkü 16 lazer ve jeneratör avantajı var şuan kullandığım solace göre. Pusatıda pala toplamada düşünmüştüm elimde şişmşek vega var ama pusatın hızı 10 daha fazla.
    Dediklerinizede katılıyorum plus gemilere yoğunlaşmak gerekli. Dimetriyon en hızlı sevkiyattan mı alınıyor başka yolu varmı? Sevkiyatta baya uri gidecek gibi duruyor çünkü r5 sevkiyat 10k uri harcıyor 20 tane falan dimetriyon getiriyor buda 1.7m uri demek toplam dimetriyonu toplamak için

5. ŞahFD

ŞahFD User

Sana şöyle söyleyim dimetrion aslında artık sanıldığı kadar zor toplanmıyor en azından ilk plus gemileri çıktığı zamana göre çok daha rahat toplanıyor sadece aktif olarak giriş yapman lazım.. Ben hiç oynamadığım bir sunucu da günde 3-5 kere r1 robotları(kredilik) olandan gönderdiğim halde 1.5 senede iki tane plus gemisi aldım sen düşün ŞAKA YAPMIYORUM :)

Onun haricinde sevkiyat yöntemi ile dimetrionunu yükseltmek istiyorsan özellikle ''sevkiyat'' günlerinde yapman çok daha iyi olur..(PAZARTESİ VE CUMA)

Dimetrion artık eskisi kadar zol da edinmiyor uri vermek istemiyorsan aktif olarak oyunu oyna günde 3-5 kere r1 robot'u gönder, aylık takvimlerde, deluxe takvimlerde, arada sırada mini etkinliklerde artık bir sürü yerde az çok karar olarak dimetrion elde edebiliyorsun.

Onun haricinde galaksi kapılarında 10 kapıda bir dimetrion atıyordu (ben öyle bir hesaplama yapmıştım) direkt 10 kapıda bir atıyor diye kesin birşey yok pazar günleri yaptığın zaman 2 kat fazla veriyor dimetrion 120-130 adet

Bunları da göz ardı etme derim..

Evet bak orayı atlamışım eğer çok çok çok iyi modüller varsa ''NORMAL'' Gemiler hala oynanabilir illa plus gemi olmasına gerek yok :)

Mesela hala orcus oynayan bir sürü insanlar var adamlar öyle bir orcusa modüller çıkarmış ki şuanda hala orcusla oynuyorlar, tabi ben bunu göz ardı etmişim kusura bakma :) Bu arada pusat %19 hasar tek modülle mi çıkardın yoksa 2-3 modülün birleşimi mi :D

Ben genelden örnek verdim yani eğer yeni bir oyuncuysan ve modüllerin de yoksa, ''plus'' gemilere materyal harcamak daha mantıklı diye tabi diyelim gelişme aşamasında bir gemisin ve şansına cyborga, pusata vs iyi bir modül çıktı o gemileri de alıp kendini geliştirebilirsin :)

6. Pusata hasar değil hız modülü çıktı hocam 3 modül toplamında 19 hız 12 lazer hasarı 6 dp çıktı :D millet modülü yoksa pusat plusla kovalayamıyor beni. Hoş bende de 6 plus gemi var :D ama en hızlı gemim plus olmayan Pusat!

ŞahFD bunu beğendi.