hangi gemiyi alıyım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve WightPro tarafından 4 Haziran 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. WightPro

WightPro User

herşeyi fulledim 21 arge lf3 kalkan hız felan hepsi elit oldu ama goliath veteran var tp veren normal tasarım. 19 seviyeyim.
    bende 500.000.000 credi 180.000 uri var bununla hangi gemiyi ve hangi tasarımı almalıyım.
    tallonu dönmeden kesecek yada uberde rahat kasılcak gemi sizce hangisi ?

ve bir soru daha ageis almadan ageis veteran yada ageis elite alsam kullanabilirmiyim

2. -ThyPhon-

-ThyPhon- User

Merhaba

Rahatça kasılmak istiyorsanız ageis alabilirsini özelliklerini kullanarak rahatça kasılabilirsiniz.

Ageis veteran alırsanız direk kullanabilirsiniz.

İyi forumlar

3. WightPro

WightPro User

ageis veteran alırsam kullanırım ama bende ageis gemisi yok tasarım değil yani ageis veteran anladığım kadarıyla başka bir gemi

4. -ThyPhon-

-ThyPhon- User

Merhaba

Yeni hangar düzeninde ageis geminiz olmadanda ageis veteran veya elite gemisini kullanabilirsiniz.

İyi forumlar

5. WightPro

WightPro User

teşekkür ederim çok saolun :)

6. -ThyPhon-

-ThyPhon- User

Merhaba

Rica ederim

Eğer gerekli cevabı aldıysanız konunuzun kilitlenmesini isteyebilirsiniz.

İyi forumlar

7. macellaio.

macellaio. User

500m credin varsa direk açık arttırmadan aegis elite almalısın bence :)

8. elite bana yeterince verimi sağlayamadı.Bence veteran siralama da da yardımcı olur

9. WightPro

WightPro User

elite almaya karar verdim teklif verdim gelirse bana diğer geçmişlere baktım 800m gidiyo elite tr3 oynuyorum
    konu kilitlenebilir

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.