Hangi Gemiyi Almalıyım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve skayvorkır tarafından 13 Ekim 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Har nedir ilk defa duyuyorum kusura bakmayın lütfen Bir daha aynı yazım hatasını ve kural hatasını yapmamak için soruyorum Kolay gelsin sayın moderator

İris dediğiniz ya da diot dediğiniz droid galiba dükkanda droitler bölümünde savaş droidi var iris de yazıyo yani var Ben ondan yani irisden almadım flax dan var bende bunları diyorsunuz galiba Ama çok lazımsa iris de alıyım İris alacak uri var bende

Ayrıca hem diottan hem de irisden alınıyor değil mi Birini fullendin mi diğeri yani iris alınmıyor diye bir şey yok galiba

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 18 Ekim 2017
  2. Açık arttırmadan önce Leonov gemisini al. sonra dükkandan Credits ile alınan SLL-01 Silahını al 6 tane. Satın aldıktan sonra Hangara gir Sağ taraftan silahları gemiye yerleştir. Devamlı Saimon ve Mordon kes. Daha sonra para biriktirdikçe Dükkan'dan SLL-02 Silahını al. Hasarı daha yüksek. İrisleri çok daha sonra alırsın. He bir de Skylab kısmı var http:// tr.bigpoint.com/darkorbit/board/threads/skylab-hakkinda-s-s-s.127537/#post-1099694 buradan bakabilirsin. Promerium inşasını yapana kadar geliştirmelisin.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 18 Ekim 2017
    skayvorkır bunu beğendi.
  3. BU cevap işte oldu Bana ne hız ne kalkan ne başka bir şey lazım bana güç lazım tek taktik uygularım ben Kodum mu oturtacam yani:)Bu taktik yetmezse diğer taktiklere bakarım diğer şeyleri de geliştiririm Ellerine sağlık kardeşim cevabın için Allah razı olsun senden iyi günler iyi oyunlar dilerim sağ ol

~€L€KTR0~MANY€T!K~ bunu beğendi.
  4. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Mesajınız düzeltilmiştir. Forum içi ve dışı Link vermek kural dışıdır.

Meajlarınız birleştirdim. Alt alta Flod yapmayınız.

Sizin için Önerim bir klana girip ordaki oyunculardan fikir sahibi olmaktır.

Benim önerime gelince:

Geminin Vuruş tasarımı Sepromlu Vuruş Güçlendiricisi bunun yanı sıra geliştirmeleriniz full Grupta olursanız gruptan gelen vuruş güçlendiricisi daha çok vuran diroit tasarımlarını tercih etmelisiniz.

Bunun için de Argenizi de ihmal etmeyiniz. Tabii cephanelerde önemli elit cephane tercih etmelisinzi. Havoç tasarımı.

Bunla için aşağıdaki linkleri inceleyiniz. Umarım gözümden bir şey kaçmamıştır.

Skylab Hakında S.S.S

Droid Tasarım Ve Yuva Ayrımı S.S.S

Gemiler Ve Gemi Tasarımları Hakkında Geniş Bilgi S.S.S

Havoç Ve Hercules S.S.S

Gemiler Ve Gemi Tasarımları Hakkında Geniş Bilgi S.S.S

iyi forumlar.

skayvorkır bunu beğendi.
  5. anakin5555

anakin5555 User

Bence ayni fiyata aege al tank cok gucsuz

6. Darkman adlı oyuncuya bir sorum olacak Öncelikle şunu söyliyim Yeşil ganimet anahtarıyla altın korsan kutusunu tesadüfen açtım Bedava sandım ilk başta:) Çünkü ganimet anahtarı bir iki tane almıştım oynamaya başlamamın ilk başında kullandım çıkanları fazla beğenmeyince bir daha almadım uranyum da gidiyor diye Bu yüzden yok sanıyodum korsan kutusunu açınca ne oluyo diye şaşırdım bir şekilde bedava açabiliyorum sandım üç dört tane açtım ki bir gemi çıktı v _adept fena değil bence şimdiki gemime göre Yani bu kadar çabuk gemi çıkıyorsa senin dediğini yapabilrim kardeş Sorum şu 1000 tane anahtarla gerçekten bütün gemileri korsan kutularından çıkardın mı? Çok karlı bir işe benziyor bu iş:) Nasıl yaptığını iyce anlatır msısn bir de çift günü ne zeta ne çift gününde zeta yapmak nedir ve nasıl yapılır

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.