Hangi Gemiyi Almalıyım

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve RobinKudin tarafından 25 Şubat 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. RobinKudin

RobinKudin User

şu an şıklardsa v lightning sentinel solace pusat specturm diminisher venom var hangisini alayım

2. venom tercihen kasılma ve kapı için iyi cubide de skill i sayesinde az cephane ile daha fazla uri düşürüyor.
    diminisher ın efektif tarafını halen çözemedim.
    sentinel ile haritada patlamadan portala kaçman mümkün oluyor baskın yediğinde.
    solace keza aynı şekilde, + olarak uzun sürüyor dp nin azalması haritada kasılırken.
    spectrum taktik bir gemi, baskın attığın haritalarda bir kaç gemiye aynı anda karşı koymana imkan sağlıyor.
    lighting i ben pvp yada baskınlarda gir çık olarak kullanıyorum. kesilmeme garntisi verebilirm. hasar verir hızlıdır iyi kaçar ama dayanıklılık konusunda aynı şeyi söyleyemem.
    pusat zaten avcı kaçamaz kimse senden.
    hedefini seç karar ver. ben kasılmak için venomu açtım ve iyi bir ivme yakaladım. lightingie stres atmak için pvp ye girceğime kullanıyorum. kesebildiğimi kesiyor ksemeyeeğimden kolaylıkla kaçıyorum. sentinel i de nadir de olsa uri az ve diroitlerim hasar olarak % yüksek seviyedeyken portala yetişebilmek için tercih ediyorum. sana kalmış :)

.Paradoks. bunu beğendi.
  3. RobinKudin

RobinKudin User

pusat kaçmak için ideal mi

amacım uzun süre kulanılan hızlı kaçabilen ve iyi bir hasar veren gemi almak

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 27 Şubat 2019
  4. bana soracak olursan üridyumla alma pusat haricindekileri ama arlarında bence işine yarayacak olan venomdur hem hasarı iyi hem yetenegi yine işe yarar

.Paradoks. bunu beğendi.
  5. RobinKudin

RobinKudin User

tamam teşekkür ederim