Hangi gemiyi alsam ve yetenek soğuma süreleri ne kadar bilmiyorum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve YOK_EDİCİ97 tarafından 8 Ocak 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Hangisini alim

1. Spectrum

oy sayısı 0
    0,0%
  2. Aegis

80,0%
  3. Diğerleri (aşağıda yorumda belirtin )

20,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Credits veya uridium biriktirince gemi alıcam ama hangisini bilmiyorum ve yeteneklerin soğuma süresinde bilmiyorum bana hangisini önerirsiniz ben spektrum ve aegis arasında kaldım ama yeteneklerin soğuma süresini bilmiyorum yazarsanız sevinirim

2. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Ekipmanınızı ve nasıl kasılmak istediğinizide belirtirseniz arkadaşlarımızdan daha iyi destek alırsınız.

Kasılmak ve gelişmek için Aegis tavsiye ederim.

Son gelen düzenleme ile gemi yetenek süreleri değişmiştir.

Buradan son güncelleme ve buradan gemiler hakkında bilgi edinebilirsiniz.

İyi forumlar.

3. keskinniyo

keskinniyo User

Spectrum ve sanırım diğer tüm goli tasarımlarının yetenek süreleri 2dk ya indirildi. Aegisi bilmiyorum ama fazla bişey değil sanırım. Oylamaya koyduğun 2 gemide iyidir hangisini tavsiye ediyim kararsız kaldım :)

4. spLaTT^^

spLaTT^^ User

kasılmak için aegis savaşmak için spectrum ama senin için bence aegis daha öncelikli

5. gemi özellikleri
    golinin 1 saatlik açık arttırmada olan bütün tasarımları var
    yanlışlıkla spearhead gemisi aldım uriye dükkandan
    6 lf3, 1 sll-03 geri kalan sll-02 lazerlerim
    16 bo 2, 15 en iyi hız jeneratörü
    npclere 3.500 4.200 civarı vuruyorum kalkanda 190bin civarı
    bütün extralar var sadece insta, hedef yardım ve akıllı mayın cpu yok zaten gerek duymuyorum
    7 iris diğerini sattım iris alcam diye alamadım :) bu arada bütün irisleri açık arttırmadan aldım
    droid uçuş düzenleri x oluşumu, ok uçuş düzeni, kalkan duvarı uçuş düzeni
    petim 5. seviye tamir,kamikaze,oto yağma,kombo gemi tamir,düşman bulucu modülleri 1. seviye
    ticaret modülü 2. seviye pettede 3 tane sll-2 lazer var ve sadece 2 modül takabiliyorum protokol yok

6. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Bence size öncelik aegis şart,özellikle 5-2 de görev yapanlarla grupça kasılabilir orada daha yüksek kredi karşılığı taş satabilirsiniz.

Krediniz arttıkça diğer irisleri tamamlarsınız.Petiniz açık olursa level atlar ve sonra 3 level modüllerini alabilirsiniz.

Diroit düzeni olarak, kalp uçuş düzeni indirimli gününde alırsanız iyi olur.

İndirimli günlerde ganimet anahtarı alıp helixlf4 gününde açarsanız çokça lf3 te çıktığından lf3lerde tamamlanır.

Aegis ile önce gelişin daha sonra spectrumu düşünün derim.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.