Hangi Gemiyi kullanmalıyım?

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve Drizztwolf1 tarafından 2 Kasım 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. 19 elit hız 10 elit kalkan 1 lf4 15 lf3 kastım pet aldım irisim yok 7 arge puanım var sizce leonov ile mi devam etmeliyim yoksa goliye veyahut vegaya geçme zamanım gelmiş mi?

Premium üyelik ve avantajlı kutum var hangi haritalarda kasılmalıyım?

Herkes ilk kapı olarak zetayı yapmayı öneriyor ancak bu seviyede o kapıyı yapabileceğimi düşünmüyorum alternatif olarak ne yapmamı önerirsiniz?

2. ateistkeci

ateistkeci User

Seviyeni yazabilir misin?

Avantajlı kutun için Vengeance ile full hız konfigrasyon yaparak 4-x (4-1, 4-2, 4-3) haritasında kutu toplaman işine yarayabilir oradan cephane veya uridium toplayabilirsin

Gemi olarak durumuna bakınca Leonov ile çok daha rahat edeceğine eminim :)

Lf-4 sayını arttırdıktan sonra ise kendini hazır hissettiğin zaman Zeta dönmeye başlarsın o zamana kadar zaten Goliath'a geçmiş olacaksındır :)

Drizztwolf1 bunu beğendi.
  3. seviyem 9 irisleri peki uridium ile mi almalıyım? 140k uri ile ne yapmalıyım?

Son düzenlenen: 2 Kasım 2019
  4. Uriyle pet al 8 seviyede 3. Seviye protokoşşer ve oto toğlama felan açilir o zamana kadar kassin yada sabredemessen 2. Seviye al pet 4level sonra aliniyodu sanirsam bide aegis al sonra pakçlaya at çari haftasonuna 6 zeta açarsin gelen uriyle kalp ve burgu al sonra pala havoc herkul diye git

5. pet var ama donanım olmadıktan sonra zetayı yapamam ki acaba 140k uriye yeşil kutu mu açsam lf4 artar?

6. Yaparsinya yada Pete kami al anahtar frlan alma pişman olursı

7. ŞahFD

ŞahFD User

İlk 4 irisi uri ile al indirim + vip varsa, geri kalan 4 irisi kredi ile al.

8. 2 iris aldım petin slotları açtım 20 yeşil anahtar aldım 1 lf3 2 apis parçası bi elit hız 4 tane birleştirme için parça çıktı verdiğimden daha fazla urilik eşya çıktı 30k uride pet modülleri için sakladım peti 3 lvl yaptım 4 lvl olunca 2. seviye modüller alacağım full lf3 vegayla başlangıç haritalarında çok hızlı uri kasıyorum zeta kapısına 900 gg harcayıp 85 parçasını çıkarttım tamamlanınca x2x3 lazerle yapmaya çalışacağım artık ekstradan yapmam gereken bir şey var mı?

9. ateistkeci

ateistkeci User

İrislere asla uridium harcama açık arttırmadan credits biriktirerek alman senin için daha yararlı olacaktır

Günlük görevleri ve normal görevleri yaparak x-3 ve x-4 haritalarında şu an rahatça kasılabilirsin

10. -=ODIN=-

-=ODIN=- Guest

Merhaba,

Darkorbit Oyununa ve Foruma HOŞGELDİNİZ.
    Görevlere yüklenmenizi tavsiye ederim. Görevlerden gelen TP, Şp bir yana Kredi ve uridium ile eksiklerinizi hızlı tamamlayabilirsiniz. Açık Arttırma'yı (ihale) takip etmenizi ve kredi ile alışveriş yapmanızı öneririm. Kendi Şirketinizin x-1,x-2,x-3 ve x-4 haritalarında 12 Seviyeye kadar kasılırken Sizlere Leonov uzay gemisini tavsiye ederim saydığım haritalarda ev sahipliği avantajı mevcut.
    Standart özelliği ev avantajı dışında kalan diğer tüm haritalarda,yani Pvp(4-1,4-2,4-3,4-4,4-5),Galaxy Gates,İstila Haritası,Grup Haritası ayrıca tüm şirketlerin x-5,x-6,x-7,x-8 haritaları,Korsan Haritaları (5-1,5-2,5-3) ve diğer iki düşman şirketin x-1,x-2,x-3,x-4 haritalarında kullanırsınız.

Sonrasında Skylab ı keşfetmenizi ve geliştirmenizi bu sayede sevkiyatlarda daha fazla ve hızlı kredi kasabilmenizi sağlar (Seprom da cabası)
    Bir klana katılarak Kredi desteği ve Görevlerde arkadaş desteği de alabilirsiniz. Geminizde maximum 8 adet normal Droid sahıbı olabilirsiniz (Apis ve Zeus haricen) 2 droid çeşidi mevcut Flax Droidi ve İris Droidi . Flax 1 adet Slota sahiptir. İris 2 adet slota sahiptir. Bu slotlara Lazer topu, Kalkan veya Cpu ekleyebilirsiniz. Kalkan veya Lazer koymanız taraftarıyım. Tüm droidler hakkında detaylı bilgiye Buradan ulaşabilirsiniz. Bu Droidlerden Flax olanı dükkandan kredi karşılığı alabilirsiniz ama iris droidi elit bir droidtir ve savaşta üstünlük kazanmanızı sağlar. İris droidlerini Dükkandan uridium ile satın alabilir veya Açık arttırmadan kredi karşılığı en yüksek teklifi verip satın alabilirsiniz (son anda birileri sizden almaz ise)
    Silahınız olmadan saldıramazsınız. Başlangıç olarak LF3 ile başlayabilirsiniz. NPC'lere ve oyunculara hasar vermek içinde Lazer toplarına ihtiyacınız mevcut. LF3 Lazer toplarını DÜkkandan Uridium ile veya Açık arttırmadan Krediile satın alabilirsiniz.
    Uzay geminizde mevcut olan CPU'lar için uridium zaiaatı yapmanıza gerek yok ihaleden çok ucuza da alabilirsiniz.
    Görevler çok önemli günlük görevlerden neredeyse 7-8.000 uridium gelmektedir ek olarak Korsan sandıkları anahtarı (ganimet kutusu Anahtarı) ve LGF (ArGe Puanı elde etmek için gerekli) dosyalarınıda elde edersiniz.
    Şuanlık hatırladıklarım bunlar aklınıza takılan soru olması durumunda lütfen foruma sormaktan çekinmeyin.
    Cevap veren arkadaşlarımıza teşekkürler.

İyi forumlar.

11. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Takım arkadaşımın cevabına ek olarak, ana haritalarda kasılmadığınız sürece Leonov'dan başka gemi kullanmayı tercih etmenizi öneririm. Gemi tercihiniz de açıkcası tamamen sizin oyun stilinize bağlı olarak değişebilir ancak başlangıç olarak açık artırmadan alabildiklerinizi tercih etmenizi öneririm. Onların dışında Venom'un da oldukça kullanışlı olduğunu düşünüyorum, kendisi sevdiğim bir gemidir :)

Seviyeniz ile Zeta Kapısı'nı elbette yapabilirsiniz ancak bir miktar uzun sürebilir. Diğer oyuncuların belirtmiş olduğu gib kamikaze protokolünü alarak bunu kolaylaştırabilirsiniz. Özel yetenekleri olan gemiler (Ör.Venom, Aegis) kapıyı yapmanızı kolaylaştırabilir. Tavsiyem NPC'lerin menzilinden sürekli kaçarak ara ara da kamikaze atarak (eğer kamikaze alıp kullanmak isterseniz) NPC'leri köşede toplamanız ve sonrasında da yine menzillerinden uzakta durarak sırayla imha etmeniz olur. Şimdiden kolay gelsin. :)

İyi forumlar.

-=ODIN=- ve Drizztwolf1 bunu beğendi.
  12. Çok teşekkür ediyorum cevaplarınız için

-=ODIN=- ve Minerva bunu beğendi.
  13. -=ODIN=-

-=ODIN=- Guest

Merhaba,

Sevgili Drizztwolf1, Dilediğiniz zaman konunun kilitlenmesini talep edebilirsiniz. Sormak istediğiniz bir soru olması durumunda sizlere yardımcı olmaktan Sevinç duyarız.

İyi forumlar.

14. eray

eray User

Ek olarak, günlük 1 saat oynuyorsanız yarım saatini kutu toplamaya yarım saatini de görev yapmaya ayırmanızı öneririm. Kutu toplama için vengeance gemisi işinizi görecektir(4-x haritasında),kamufle olarak toplarsanız rahat edersiniz. Pet içinse seviye 3 modül ve protokolleri almanızı öneririm diğerlerini alsanız bile ileride kullanmayacaksınız.
    Başlangıç için leonov ideal ancak biraz güçlendikten sonra açık arttırmadan aegis almanızı öneririm. Özellikle kapılarda ve npclerde kamikaze atarak seri bir şekilde kasılabilirsiniz ve tamir özelliğiyle aralıksız npc kesebilirsiniz. Açık arttırmada bulunan hiçbir şey için uridium harcamayın bence. Kredi desteği için bir klana girebilirsiniz.
    Görevin sonunda petinizin aktif olduğundan emin olun aksi takdirde petiniz seviye atlamaz. İlk olarak size Kamikaze 3. seviyeyi öneririm.

-=ODIN=- bunu beğendi.
  15. Goliath ile yeni haritalara açılmanızı öneririm.

-=ODIN=- bunu beğendi.