hangi goliath tasarımını seçmeliyim ?

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve ™•C•®•A•Z•Y•™___TÜRK tarafından 31 Ağustos 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. arkadaşlar 250binlik goliath tasarımlarının güncel özellikleri neler ve sizce hangisini almalıyım birleştirden ? ortalama bir gemiyim

2. NASUH_ASWA

NASUH_ASWA User

hangisini seviosan onu al içine sinmeyecek bi gemiyse ( solace gibi takoza benziyo ) tüm modüller var ama kullanmam.

3. smoonrise

smoonrise User

Öncelikle birleştirden alma orada kullanacağın malzemelere yazık , kredi ile ihaleden al . Seçim yaparken elindeki modüllere göre yap , modüll içeriğinden dolayı solace suan çok daha uygun , kişisel fikrim spectrum da seçilebilir durumda hala ama sentinel ve wenom da elindeki modüllere göre seçilebilir .

4. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Gemiler ve tasarımları hakkında detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz. Eğer ki elinizde solace gemisinin modülleri varsa onu almanızı öneririm. Eğer yoksa venom gemisini de alabilirsiniz. Kasılırken size hız kazandıracaktır ve daha hızlı gelişmenizi sağlayabilirsiniz.

İyi forumlar.

5. he ya solacenin tipi ne öyle yemin ediyorum bukadar mı özensiz hazırlanır tipi iyi olsaydı onu alırdım

spectrum istiyorum aslında ama tipi çok kötü ya elimde hiç modül yok

diminsher alcam galiba tipide iyi %25 kalkan modülüde var hem

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 31 Ağustos 2020
  6. smoonrise

smoonrise User

Gelişmekte olan bir hesabın varsa görsellikten çok senin gelişimine katkı sağlayacak olanı seçmen doğru olur , öncelik elindeki modüllerin katkısı ve seçeceğin geminin özelliğinin sana katacağı avantaj ve kolaylıkları hesapla , zaten zamanla istediğin ve tasarımını beyendiğin gemiye sahip olursun benim düşüncem bu şekilde karar tabiki yine senin olacak .

7. diminişer tasarımı ilk zamanlardan beri gözdemdi o zamanlar 20 dk lık bir bekleme süresi vardı şimdi iyi ben diminişere marketten birde expo taktım süper oldu goliath

8. Solaceyi tak koluna, sonra modülleri topla. Kasılmak için en iyi gemi o uzun zamandır. Tipide tasarım filan düşürürsen yavaş yavaş alışırsın hatta güzel gelmeye başlayabilir. Birleştirden malzeme yatırmamanı tavsiye ederim ihaleden almaya çalış ama kredi kasamıyorsan o zaman sadece solaceyi birleştirebilirs ve daha seri kredi kasabilirsin.