Destek Hangi kapı kaç GG ile açılır ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve sonsuzsah93 tarafından 3 Ekim 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar merhaba, biliyorum gg işi çok şans işi kimi arkadaşlar çok az gg ile kapı açabiliyorken kimi arkadaşlar çok fazla gg de bile kapılarını açamayabiliyorlar. Benim sizden istediğim tecrübelerinize ve tahminlerinize dayanarak hangi kapı kaç GG de açılır ? Mesela atıyorum alpha-beta-gamma toplamda 1500-1700 gg ile açılır, kappa 2000 gg gibi. Amacım fikir edinmek. Sizlerden gelen tecrübe ve tahminleriniz ile ona göre günde daha fazla yada daha az palladium için çaba sarf edecem. Yada kapıları indirim gününde uridium ile açacam.

Son bir soru. Forumda bir yerde bu konuya benzer fakat yeşil kutudan çıkanlarla alakalı bir konu vardı onu kaybettim onu nerden bulabileceğimi söyleyebilirseniz çok sevinirim. Orası da sandıklardan kaç taneyle ne çıkartanlar için güzel bir konuydu. Hepinize çok teşekür eder iyi akşamlar dilerim.

2. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Kapı açmak belli yüzdelerin yanı sıra birazda şans işidir.Arkadaşlarımız tecrübelerine göre paylaşımda bulunacaklardır.

İndirim avantaj paketiniz + vip üyeliğiniz varsa maliyetleri değişir.İndirim günlerinde daha az gg/uri karşılığı açılır.

Korsan kutularından neler çıkardınız ? konusuna buradan ulasabilirsiniz.

İyi oyunlar dilerim.

İyi forumlar..

3. zeta 1300 gg kappa 1700 gg alpha beta gamma 30000 gg :D şaka bir yana alpha beta gammadan nefret ediyorum hiç bir zaman belli bir miktarda açılmıyor

4. takemyhard

takemyhard User

yaww arkadaş ben 22 lvl oldum... kaçtane zeta yaptığımı hatırlamıyorum bile...ikinci geminin havoclarını tamamladım...ama şu zetayı 1300ggye hiç açamadım :( kappaya 1800 bastım hala 13 parça var :(

5. ben 14 tane zeta yaptım 3 havocum var ilk zetalarımı geçen sene yapmıştım 2000 e felan acıyordum bu senekiler max 1400 e açıldı 80 parçadan sonrası çok kolay geliyor bana :D 2 tane kappa yaptım biri 1800 e diğeri ise 1700 gg ye geldi olay basit aslında 5 li ile çarpan getiresiye kadar basıyosun ben genelde 5 çarpanda 1 li bastığımda 5 tane parça birden geliyor :D şans mı desem taktik mi bilmiyorum hatta kappa son 5 parçayı 18 gg ye çıkartmıştım :D

6. takemyhard

takemyhard User

bende özellikle denedim 2 çarpan 20 exo,3 çarpan 36 exo,4 çarpan 4 tamir kuponu,5 çarpan 60 exo,6 çarpan 72 exo :(

7. Şuan alpha ile gamma kapısını açtım son dalgada bıraktım x2 gününü bekliyorum o zaman bitirecem. Elimde 185 bin uridium var beta kapısıda şuan 32/48 durumda. Sizce kaç uridiuma açarım ? Şu sıralar yoğun olduğum için pek palladium yapamıyorum yoksa palladium yapardım da. O yüzden uridium ile açıp alpha-beta-gamma yı x2 gününde bitirmeyi düşünüyorum ?

8. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Kapılardan alacağınız parçalar,şansınıza bağlı olarak değişmektedir.

32/48,yaklaşık 16 parçaya ihtiyacınız var.30,000 uridium civarında harcadığınızda,açılma olasılığı yüksek,tabi dediğim gibi,şansınıza bağlı olarak az veya çok olabilir.

Size şimdiden bol şanslar dileyelim.

Keyifli Forumlar.

9. edinak1979

edinak1979 User

30 bin uridyumla açılırsa oyunu bırakalım biz. 100 bine aç o betayı öpte başına koy ..

10. 30 bine sadece 5 parça açıldı :) sanırım arkadaşın dediği gibi 100 bini görecez o yüzden palladiuma bi şekilde vakit ayırmam lazım

11. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

İlginç bir yaklaşım,eğer ben bu 100 bin urıdıum kelimesini yazsaydım,o zamanda diyecektinizki,bu kadar urıdıuma kapımı açılır diye:D.

Daha öncede yazdığım gibi,tamamen şans.

Keyifli Forumlar.

12. Eyyüp47

Eyyüp47 User

sen zetayi 1300 gg ye actigina dair video at.ben sana söz 10 zetalik uri cekicem :))

admin sen biraz fazla düsük tutmussun.60-70 k deseydin anlardimda 30k uriyle betada 16 parca imkansiz gibi bisey:)) indirim + viple bile :)) he ilk 16 parca deseydin olurdu o zaman hak verirdim sana...

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 4 Ekim 2016
  13. 80 k uri %30 luk indirim ile 26 parça alphayı açamamıştım ben ve zetayı 1300 gg ye açarım ama alırım 10 zetalık uriyi :D

14. beyler 4 zetayı 5 k gg ye açtım hesaplayın o zaman.
    mantıksal olarak 1250 gg oluyor.ama fazla dikkat etmedim biri 1400 e açılmıştır diğeri 1100 gg ye.
    kesin olan tek şey 4 tanesi 5 k gg ye açıldıı

15. BETERBÖCEK

BETERBÖCEK Guest

Merhabalar,

Şansınızın daima böyle olmasını dilerim.

Gayet düşük oranlara açmışsınız.

İyi forumlar dilerim...

16. Çook sağol kardeşim.Ne yazıkki hep böle devam etmedi.Geçenlerde 1800 gg ye zeta açtım.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.