Hangi kapı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve XabLe tarafından 5 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. XabLe

XabLe User

Zeta yaptım havoc'umu aldım ama tekrar hangı kapı yapıcagımda kararsızım yanı havoc ıcn zeta mı lf4 ıcın epsilon mu ilk defa yapıcagım ıcın verıcek cunku yoksa hem lf4 hem hercules tasarımı ıcın kappa mı yapmalıyım ?

2. Merhaba ,

Zeta ve Epsilon ilk yapıldığı zaman mutlaka ödülü verir. Yani ilk Zeta yapınca Havoc ve ilk Epsilon yapınca LF-4 mutlaka gelir. Bana kalırsa eğer imkan varsa Zeta'ya devam edin.

İyi forumlar.

3. XabLe

XabLe User

epsilon yapmadım daha o yuzden dusundum yapıp odulumu almayı zeta ya devam edıyorum o zaman ben 10 havoc olana kadar :) zetada lf4 sansı varmı peki ?

4. Merhabalar;

Hayır zeta kapısından lf4 alamıyoruz malesef sadece havoc çıkma şansı var.

İyi forumlar.

5. zeta kapısında sadece havoc diroit tasarımı alma imkanı vardır ve cıkma olasılıgı %33 dur her kapı icin bana sorarsanız havoclarınızı tamamlayın zeta kapısında ve daha sonra kappa kapısına geciniz epsilon gereksiz bir kapı bence ve sadece kronos icin yapılması gereken bir kapı zeta kapısında havoclarınızı fullediktan sonra kappa yaparsanız hem hercullerinizi hemde lf4 lerinizi tamamlama sansınız artacaktır. teşekkür ederim.

6. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

İlk olarak epsilonu yaparak lf4 ü almanızı öneririm.Daha sonrasında zeta ile havoclarınızı fulleyebilirsiniz.

İyi forumlar.

7. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Zeta kapısından LF4 alamassınız fakat Zeta kapısından ödül olarak 25 tane anahtar gelmektedir.Açacağınız sandıklardan lf4 bulma şansınız vardır.

8. zeta en basıt kapılardan bırı oldugu bence zetayı serı serı acıp havoclarınızı tamamlamalısınız

9. murat1299

murat1299 User

zeta yapmalısızın hem yapması kolay hemde verdiği ödüller gayet güzel
    zetanın verdikleri:
    200.000 Şeref Puanı
    6.000.000 Tecrube Puanı
    50 Günlük dosyası
    35.000 Uridium
    25.000 UCB-100 Mermisi
    25 Adet Korsan Anahtarı

epsilonun verdikleri:
    5.000.000 Tecrübe Puani
    150.000 Şeref Puani
    25.000 Uridium
    20.000 Adet Ucb-100 Mermisi
    10 Adet günlük dosyası
    5 Adet Ganimet Anahtari
    1 Adet LF-4 Lazeri Kazanma Şans
    aradaki fark ortada evet epsilonun lf4 verme şansı var ama zeta 10k uri 20 korsan anahtarı ve 40 günlük dosya 5k ucb daha fazla ödül veriyor vede çıkan korsan anahtarları ile lf4 çıkarmak için kullanabilirsiniz karar sizin
    NOT:Üstteki kapı ödülleri tüm kapılar ve verdikleri ödüller adlı konudan alıntıdır

10. XabLe

XabLe User

Epsilonu 1 kez yapıp zetaya yonelıcem karar vewrdım fakat palada rahat bırakmıyolar yanı surewklı kesıyolar ve rahat bıraksalarda hammadde 2 var 3 acılmadı daha onla toplatıyorum ama sureklı yenıden baglan dıyo haraketsız kalınca bu mıllet nasıl topluyo pekı haraketsız ?

11. Merhabalar;

5-3 haritasında oyuncular kamufle bir şekilde petlerine toplatıyorlar sisli bölgenin çevresinde dolaşarak.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 6 Nisan 2015
  12. senberk99

senberk99 User

Kesinlikle zeta

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.