Hangi kapı?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve LastShot12345 tarafından 6 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaşlar günde 100gg kasıyorum bazen 150gg oluyor.1zetam açık 7iris,31lf3,16bo2,ful elit hızım hangi kapya basmalıyım?Epsilondan ilk LF-4 ü almak için basıyım mı yoksa 1 lf4 için basmıyıp zaten zetadan 25 anahtar geliyo ondan LF-4 çıkar diyip zetaya mı basıyım?

2. crux20

crux20 User

epsilona başla ilk lf4 ü al ben dün aldım ilk lf4 ümü.
    şimdi beta 4 parça eksik onu açıcam sonra zetaya abanacam

3. *GÜLLÜ*

*GÜLLÜ* User

1 kere epison yap sonra full zeta

4. SpookS

SpookS User

Merhaba,

Bence ekstra enerjinelerinizi epsilon kapısına basıp ziyan etmeyin.Zetaya devam edin.Hem anahtar kasar hemde havoc kasarsınız.1 adet LF-4 büyük bir değişim yapmayacaktır.

Keyifli forumlar.

5. adminimize katılıyorum

SpookS bunu beğendi.
  6. Merhaba,

Ben modumuzdan farklı olarak 1lf4 , 1lf4 tür diye düşünüyorum epsilonu zaten eninde sonunda yapacaksınız madem baştan sadece 1 kez yapın kesin lf4 ü alıp zetalara devam ediniz.

İyi Forumlar

7. bence önce bi epsilon yap(tahminen 1200-1500 gg ye açabilirsin diyorum kendi adıma) ilk lf4 ünün ardından zetadan gelen anahtarlarla lf4 bulabilmek adına zetadan devam etmen senin için hayırlısı olabilir bence epsilon-zeta-zeta diye devam et.(Epsilon kapısında yaratıklar yüksek damageler çıkarabilir dikkatli olup güven varsa avcı konfigürasyonu ile kaçarak yaratıkları öldürebilirsin bu şekilde kolay yoldan lf4 lere başlamış olursun(3.lf4 ümü epsilondan almıştım,banko olduğundan çok büyük mutlulukla yapmıştım kapıyı :) )

8. crux20

crux20 User

Lf4 ü yap 1 lf4 1lf4 tür :)
    Ayrıca onun verdiği mutluluk yeter

9. Arkadaşlar herkese teşekkür ediyorum Ben zeta açmaya karar verdim yorumlar için tekrar teşekkürler konu kilitlenebilir,1.havoc gelcek şimdi zaten LF-4 gününde 50annahtardan 1 LF-4 geliyor tahmini

10. Merhaba,

Konu oyuncu isteği üzerine kilitlendi.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.