Hangi Kapı?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve xxbmertxx tarafından 12 Ağustos 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. xxbmertxx

xxbmertxx User

Merhaba değerli forum üyeleri :D
    Kapı yapmak istiyorum fakat karar veremiyorum.zetada çok zorlanmıştım zeta kadar zor olmasını istemiyorum.ayrıca peti kasıyorum seviye arttırmaya çalışıyorum.
    gelelim soruya:

Hem tp kasabileceğim hem de kolay olacak bir kapı lazım bana.zeta için çok uğraşmıştım hem parça toplaması hem yapması çok zor geldi.
    şu anda güçlendirmesiz 5k civarı sıkıyorum.sepromla 8k ya kadar çıkıyor.(x1 le)
    Gemim Aegis Elit.

Sizce Hangi Kapıyı Yapmam Daha Doğru Olur Ve O kapıyı Kaç GG de Açarım ?
    (Edit: Alpha Kapım 16, Beta 17 Gamma 10 diğerleri 0 )

2. 8k sıkan biri için zeta zor olmamalı diye düşünmekteyim.Zeta dışında demişsiniz sanırım fakat en mantıklısı zeta pazar bitince npclerle toplam 50k uridium 50 anahtar 100dosya,anahtarları zeus günü açarak değerli eşyalar kazanırsınız.Bence en mantıklısı zeta gii :)

3. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

Lambda kapısı yapabilirsiniz kapı ödüllerini alırken petiniz açık olursa petiniz tecrübe kazanacaktır.

İyi forumlar...

4. sen gene zeta yap bence goliyle grı daha yuksek vurursun pazar gunu x2 de yap b

5. GREED

GREED User

Zetaya zor demen üzdü :,(

6. xxbmertxx

xxbmertxx User

zetayı yaptığımda 3k vuruyordum oyüzden zor geldi ve petim yoktu (kami olmayınca son bölüm cidde zor).ama şimdi daha çok vuruyorum ve kami 3 üm var.yorumlarınızdan sonra tekrar zeta yapmaya karae verdim.herkese teşekkürler konu kilitlenebilir

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.