Hangi Kapı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve GameMafia1996 tarafından 21 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Ben seviye 14 bir goliathım seviye 7 petim var 10 lf-3 2 lf-4 1 dağıtıcı lazer 3 2 lf-2 var petimde kamikaze yok seviye 8 olmasını bekliyorum 5 tane flax ım var 4 ü 6 seviye 1 i 5 seviye 99k kalkanım 276k darbe puanım var gelişmem için hangi kapıyı açmalıyım lütfen söyleyin millet zeta diyo ama zeta yapanların hepsi full iris ben full iris yapana kadar en az 30m*8 = 240m credi lazım bende 14m var onu da zar zor yaptım lütfen yardım edin

2. zetayı yaparsın çok kolay 50 anahtar 100 dosya veriyor durmadan zeta dönersen çabuk fullersin

GameMafia1996 bunu beğendi.
  3. Zeta diyenler haklı ,ama duruma baktığımızda bana göre temel kapılar yani A,B,Y yapman mantıklı.Fakat pette kamikaze yok dediğin için çok uğraştırır.Bu durumda F4 için epsilon,droidler için kappa ve zeta yapmalısınki gelişmeni olumlu yönde etkilesin,hafta sonu yaparsan ödülleri ikimisli alırsın.KOLAY GELSİN.

4. sağolun peki bu durumda zeta yapmak için nelere ihtiyacım var

5. Öncelikle kapıyı kurman gerek,Sonra girip yavaştan yaparsın çok zor bir kapı değil.İmkanlarıla yapabilirsin diye düşünüyorum.Specturum veya solace varsa onunla gir zorlandığın yerde özellik açarsın.

6. pet kamikaze si alıyım alcaksam seviye 2 mi alıyım peti 8 seviye yapıp seviye 3 mü alıyım bu arada 2,5 3k vuruyorum sepromla geliştirirsem 4k oluyo bir de kapı yaparken galiba bayağı bir lazer geliyo x2 x3 le falan daha çok vurabilirim her şey için teşekkürler

7. Kardeşim öncelikle uzun süre zeta yapmanı öneriyorum, onun dışında pek kapı yapma. Pet'e gelince de seviye 3 açılmadan hiçbirini alma derim. Çünkü sonra tamamen çöp olarak hesabında hiç gerek yok biraz daha kas ve 3. seviyeleri açıp al. Ayrıca alfa,beta,gama kapılarına da kamikaze almadan sakın girme :D Aldıktan sonra da 1 er kez yapsan yeter, senin işin zeta ile fullenmek olmalı :)
    İyi Forumlar...

8. 1.cisi pet kamikze 3 almalısınki etkisi yüksek olsun,fakat petin seviyesinden ötürü alamıyorsan onu bilemem.Ancak vip olmazisen pet tamiri 350 uridir. x1le 4000 vuruyorsan için bir uzun sürer ama yapacak birşey yok.X4 cephanesi veriyor kapılar kapıya göre değişir.Zeta 25.000 x4 veriyor.

9. Soyuz*

Soyuz* User

Hangi serverdasın yardımcı olurum palada falan rahat ettiririz

10. pala ne ve tr3 teyim eic im
    bu arada bi kapı açtıktan sonra o kapıda ölürsek baştan mı başlıyoruz kaldığımız yerden mi devam ediyorum yoksa kapı kapanıyor mu

11. Kapılarda 5 canınız bulunuyor.Patlarsanız kapıda kaldığınız bölümden devam ediyorsunuz.

12. Soyuz*

Soyuz* User

Şansına bende TR3 teyim MMO'yum bazen palladiumda oluyorum o zaman rahatça pala toplatırım sana

13. pala ne işe yarıyor ve nasıl anlayacağım senin oyunda olduğunu arkadaş isteği atıyorum

14. Zeta fullenınce hades lf4 olunca kappa ...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.