Hangi Kapı?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve org2BordoGüç tarafından 3 Kasım 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Pazar günü iki kat GG için iki adet Zeta kapımı hazırladım.

Şu an 55k uridium var ve hafta sonu özel ödülleri dolayısıyla bir kapı daha yapmak istiyorum.

Bu haftaki haftasonu ödülleri şu şekilde:

Delta : «Havoc», «Hercules», «Elite Demon», «Silver Demon»
    Epsilon : «Centaur», «Peacemaker», «Sovereign», «Vanquisher» , «Surgeon Goliath»
    Kuiper : «Chimera» , «Phantom»
    Lambda: «Mirage» , «Enigma»

Sizce hangi kapıya yönelmeliyim?
    Havocum da LF4'üm de tam değil. Epsilon ve Delta arasında kararsız kaldım.
    Yoksa gelen uridium ile tekrar mı Zeta döneyim?
    Şimdiden teşekkürler.

2. hocam 2 tane kapın var 55 k ürin var 2 kapıdan 48 48 55 de sende var 153 k zeta acma ihtimaln yuksek
    3 zeta 300 log dosyası 150 anahtar 6 havoc elde etme sansın var bence zeta

3. hiç epsilon yapmadıysan epsilon yap 2 lf4 gelir hem surgeon gelme şansı var bana ilkinde çıkmıştı mesela :) şuan 300k uri dükkanda düşün ne kadar karlı

4. Epsilon yapma bence yakında lf4e doyarsın zetayı hallet.

5. xXTheMexXx

xXTheMexXx User

hades yao lf4 alırsın zaten .d

6. Bence Zeta yapmaya devam edin. Havoc çıkma yüzdesi %45 oldu. Eskiden bu durum %33 idi. Zetayı yapın hem Havoc çıkartırsınız hemde gelen Günlük dosyası ile arge yaparsınız. Gelen kutu anahtarı ile Pazar günleri Helix LF-4 gününde açın LF-4 tamamlarsınız.

Ama yapmam derseniz Epsilon yapmanızı öneririm. LF-4 + Cerrah gemisi gelme ihtimali var.

7. Sağolun arkadaşlar Zeta devam etmeyi düşünüyorum. Konu kilitlenebilir.

8. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Konu isteğiniz üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.