Hangi kapıları yapabilirim biraz eziğimde:)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve YOK_EDİCİ97 tarafından 3 Ocak 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. gemi özellikleri
    golinin 1 saatlik açık arttırmada olan bütün tasarımları var
    yanlışlıkla spearhead gemisi aldım uriye dükkandan
    5 lf3, 1 sll-03 geri kalan sll-02 lazerlerim
    15 bo 2, 15 en iyi hız jeneratörü
    npclere 3.300 4.000 civarı vuruyom kalkanda 190bin civarı
    bütün extralar var sadece insta, hedef yardım ve akıllı mayın cpu yok zaten gerek duymuyorum
    6 iris 1 flax diğer flaxı sattım iris alcam diye alamadım :) bu arada bütün irisleri açık arttırmadan aldım
    droid uçuş düzenleri x oluşumu, ok uçuş düzeni, kalkan duvarı uçuş düzeni
    petim 5. seviye tamir,kamikaze,oto yağma,kombo gemi tamir,düşman bulucu modülleri 1. seviye
    ticaret modülü 2. seviye pettede 3 tane sll-2 lazer var ve sadece 2 modül takabiliyom protokol yok
    30 m credits ve 18k uri var hangi kapıları yapabilirim ve ne alsam bilmiyorum
    fark ettimde çok detaylı yazmışım herşeyi. dalınca öyle oluyo :)

2. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Öncelikle hepimiz başladığımızda acemi idik zamanla geliştik ,sizinde öyle olacak.

Alfa ve zeta kapıları diğerlerine nazaran kolaydır.

Kapı parçalarına bastıkça kapılarınızı hazır edip çift kat günlerinde yaparsanız daha karlı olur.

Petiniz kapıda ve sonunda sürekli açık olursa lvl atlayacaktır.

Böylece Petin kamikaze 3 lvl olanını kısa sürede alabilirsiniz çünkü kapılarda işinize yarar.

Kapılardan kredi artışınız olacak diroitleri tamamlarsınız.

Zeta kapısından gelen anahtarlarla zeus apis günlerinde açarak 9.ve 10.diroitlerinizide tamamlarsınız.

Zamanla gelişir tüm kapıları yapar hale gelirsiniz ancak önce zeta alfa olabilir.

Bol şans ve iyi forumlar.

Rehber bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.