Destek Hangi Kapıları Yapabilirim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Darkbull.Star tarafından 2 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar Ekipmanım Goliath(enforcer kullanırım genelde)
    Droitlerim 3 iris 5 flax günde min 10ku+30mc kasarım genelde(elmas ve güve var)
    Pet var 5 lwl 2 lwl kami var
    25lf3+6bo2 var(yeterince ao2 kalkan ve lf2 de mevcut)

2. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba ,

Bana kalırsa bütün kapıları yapabilirsiniz.Uzun sürer ama kaçarak bitirebilirsiniz.

İyi forumlar.

3. Saolun Modum İyi Görevler

4. pet onemli kamiz seviye 3 al hep kapilari yaparsin vur kac takdigi .D

5. -ZİFİRİ-

-ZİFİRİ- Guest

Merhaba,

Tüm kapıları yapmanız mümkün fakat zorluk seviyesine göre süreler uzar. Petiniz 8 level olup kamikaze 3 ü alırsanız bu süreleri daha da kısaltabilirsiniz bence.

İyi Forumlar.

6. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Elit merminiz yoksa hiç kapıya girmenizi tavsiye etmem.Elinizdeki ekipmanlar ile çok vaktinizi alır.

Keyifli Forumlar.

7. Vakit Çok Önemli Değil Benim Yarım Gücündekiler Videolarda Hızlandırmasız 1.5 Saatte Yapıyor Bence Bende Yaparım Çünki Bu Pazar Aegis ve Full Bo2 Olacağım

8. senberk99

senberk99 User

aegis olacaksan iyi ama irisleri fulle bana kalırsa ve 6 lf3 al ondan sonra bence alpha beta gamma delta rahat yparsın (gamma zorlayabilir) ama bu ekipmanla sadece alpha derim

9. Merhabalar;

Geminizin ekipmanları ile şuan kapıları farklı sürelerde yapabilirsiniz.Size tavsiyem kalkan ve iris sayısını biraz daha arttırmanızdır.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.