Hangi kapıları yapabilirim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve V-Helios(AFD) tarafından 5 Ocak 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba arkadaşlar benim gemim full elit venom 8iris 31lf3 bo2ler var argem düşük 4 arge var bu arada böyle gemin var hiçmi kapı yapmadın demeyin gemiyi uriyle fulledim daha yeni evet sorum şu sizce bu gemiyle tüm kapıları alpha beta vs vs yapabilirmiyim yaparsam ne kadar sürede yaparım

Son düzenlenen: 5 Ocak 2014
  2. Benden sana tavsiye argeni en az 18 yap yoksa o gemı hıcbır ıse yaramaz kalkanıyım cartıymıs curtuymus.

ALPHA:1SAAT YAPARSIN

BETA:2-3SAAT YAPARSIN

GAMMA:YAPAMASIN HEM ARGEN EKSIK HEM GEMININ OZELLIKLERI YETMEZ

DELTA:Hiç girmedim ama forumdan okuduğum kadarıyla yaparsın kolay kapı gibi duruyor

EPSLION:Bunu Bilemiyorum

ZETA:YAPAMASAN OYUNU BIRAK:D

KAPPA:BUNUDA BILEMEYECEĞİM

LAMBADA:YAPARSIN AMA VAKIT KAYBI

KRONOS:AÇAMASIN HEMEN AMA SÖLEYEYİM YAPAMASIN

HADES:4-5AIGES LE BILE ZOR YAPARSIN FULL HAVOC OLSALAR BELKI :)

Benden bu kadar umarım yardımcı olmusumdur

__(YAKAMOZ)__(YAK) bunu beğendi.
  3. hmm tamam en yakın zamanda argeleri fullicem ilk kalın sıkma yapıcam teşekkür ederim cevabın için gamma yapmak için nasıl yapmalıyım gemiyi

4. GAMMA ZORKAPI AIGESLE BILE ZORYPARSIN OYUNCULUĞUNU SAĞLM OLMASI LAZIM KAMIKAZE3+VIP olacak bıde hıc hasar almıycaksın kalkan sıklığıda 5/5 olacak nca öle yoksa cok zor

5. peki sağol

6. alpha-beta-zeta-delta çok rahat yaparsın ama kapıdan önce yapacagın tek şey argeni yükseltmek en az bi 20-24 ol derim

7. alfa beta gamma oyunun en eski kapıları seprom yokken millet bu kapıları yapabildiğine göre sende yaparsın , fakat zorlamaya gerek yok gamma ile . kamikazen varsa alfa beta ve zetayı deneyebilirsin

8. beta kapısının parçalarını nasıl bulabilirim

9. alfa ve betayı açtım gammaya 12 parça oldu 14 argem var şuan 4 arge puanıda bekliyor sepromdan dolayı 18 arge açınca gammayı açıcam kamikaze 1 var şuan peti yeni aldımda yaprım sanırım zetaya oyunun en kolay kapısı diyolar deltayıda açarım

10. bak ALPHA-BETA-GAMMA-DELTA- bunlrı sadece 1 kere yap rütben üstündeki verdiklerinden dolayı her zaman zetayı acmaya calıs havoclarını fullemeye calıs zanedersem hıc gorevde yapmamıssın petını hep gorevlerle kas 8lwl et onu kamıkaze 3 3 tane %12 radar protokolu bide 3 seviye hammade toplama al hep orda paldıum topla havocları fulle sonra kes mılletı sıralamada yukselmeye caıs

11. ●ỢqขžђสИ●ЯΣΪگ Sayın modum üstte alpha 1 saat beta 2-3 saat te yapılıyor demişsiniz.Bu o kadar olsaydı herkes kapı yapardı.

Şimdi asıl konuya gelelim.

Öncelikle geminiz alpha ve betayı yapabilecek güçte görünüyor, bu iki kapıyı pek zorlanmadan yaparsınız.Öbür kapıları yapmanız için arge yapmanızı ve pet alarak yoluna devam etmenizi tavsiye ederim.Özellikle kapı yapmada pet çok önemlidir.Kamikaze modülü kullanarak rahatlıkla kapı yapabilirsiniz.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 7 Ocak 2014
  12. Kardeşim Mod Değilim Ama Modum dediğin için çok teşekkür ederim :D

13. Ben rütbeye bakarım ''kardeşim'' :D :D eğer rütben benim rütbemden üstünse bana göre ; benim modumsundur. :D :D :D

14. 14 arge yaptım petimde var şuan kami 1 var

15. Kami 3 al ondan sonra tek cubi bile dönersin :D

16. kami3 ve vip ol çok daha fazla uri kasarsın ama kami1 işine yaramaz 3 al daha iyi.

17. KARANLIK

KARANLIK User

Zeta kapısı size uygun.Zeta ile devam etmelisiniz.Zorlanacağınızı düşünmüyorum.

18. teşekkürler modum ve arkadaşlar söylediklerinizi dikkate alacağım

19. Ben alphayi 1 saatte yaptim pet kullanmadan gemi goli 21 arge full lf3 full bo2 6 iris

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.