Hangi kapıyı yapabilirim?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ™[ÆŹЯÆĨĻ~~68]™[ĐΣÆŦ] tarafından 14 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. İlk olarak gemim ve özelliklerini sayayım;
    Gemi:goli
    Droit:3 iris 5 flax
    Silahlar:26 lf3
    Kalkanlar:11 bo-2
    Pet:8 lvl kami3 var vip var
    elit cephane harcamayı düşünmüyorum
    Açık olan kapılar: alpha beta gamma zeta
    bunların hangilerini yapabilirim ayrıca kapı için konfi önerirmisiniz?

2. zeta alfa normal konfilerle yaparsın uzun sürer ama yaparsın he pardon kami 3 de varmış çok uzun sürmez uzun sürceek şeyler alfada sibo devo büyük kris diğerlerine pet atarsın yani uzun sürer dediğim onlarda pek sürmez ama zeta son yaratıkta elit sıkman gerekir bana kalırsa kalkanın ne kadar oluyor bilmiyorumda betaya girişme alfayı yaparsın bana kalırsa ben pet yokken yapmıştım 3 ırıs :)

3. direk zeta derim diger kapılara gg harcama gereksiz

4. alfa zeta rahat yaparsın gamaya hiç bulaşma beta zorlar ama sabredersen yaparsın :) vip ve kami 3 var ise gemine ve diroitlerine kalkan koy derim npcler etrafına toplandığı an patlat peti kaç 30sn sonra yine patlat :) kaçman için diğer konfin hız ve kalkan olmalı böylece sadece petinle kapı yaparsın :) ben 9 iris olmama rağmen böyle yapıyorum sepromlu lazerlerim gitmesin diye :) sadece biraz uzun sürüyor

5. alfa zeta betayı kolaylıkla zorlanmadan yaparsın ama gama biraz zorlayabilir

6. gama biraz mı zorlar :) adamın 11 tane elit kalkanı var sadece :) 16 tane tallonun arasında saniyelik donma yaşasa soluğu hangarda alır :) sadece kami 3 e güvenmek yetmez

7. Tallonlar zaten dalmıyor, eğer sen dalarsan dalıyor.

8. hee oyun değiştiyse tamam o zaman kardeş

9. Kapıda dalıyor mu bilmiyorum ama normal oyunda Kristallon'lar, eğer sen onlara dalmazsan sana dalmıyorlar.

10. kardeş sen hiç gamma yapmadın o zaman gamada dalıyorlar tabi bir tanesi 15 bin çakıyor 16 tanesini hesap et :)

11. Gamma'yı bırak ben hiç kapı yapmadım :D

12. -yeter123-

-yeter123- User

Önce kapı yap sonra yorum

OsmanlıyızPekŞanlıyz bunu beğendi.
  13. Ben zaten sizlerin yorumlarına göre diğerlerine yorum yapıyorum, yani aldığım duyumlara göre, tabii ki burada bir istisna olmuş ona bir şey diyemem :) Yoksa birisine yardımcı olacaksam diğerlerinin düşüncesini yazıyorum.

14. alfa kapısını beta kapısını ve zeta kapısını yapabilirsin Bu kapıları kamikaze ile kolaylıkla bitirebilirsin Ancak gammada geminin kuvvetli ve sağlam olması çok önemli Bu yüzden şimdi gamma yapmanı önermiyorum

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.