hangi kapıyı yapmalıyım?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •Unforgiven• tarafından 18 Kasım 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaşlar zetalarımı fulledim havooclarıım yani şimdi 4 adet lf 4 üm var bugünde sanırım pazar akşamına kadar galaxy gate çift ödül günü sürecek yeni kapı hangisine devam etmeliyim kesin ilk yapışta lf 4 veren kappa mıydı epilson muydu hangi kapıyı yapmalıyım ?

gemim tüm tasarımlar mevcut 10 iris havooc full lf 4 ful gerisi full ekipman 31 arge kapılarda zorlanırmıyım lf 4 garantisi için ilk hangi kapıyı yapmalıyım tavsiye edermisiniz

2. EKİM

EKİM User

Merhaba,

Epsilon kapısını ilk defa bitiren tüm oyunculara 1 Adet LF4 Lazer Topu mutlaka verilir.

Hercüllerinizi tamamlamadıysanız Kappa yapmanızı öneririm, Kappa'da %25 şansla LF-4'te alabilirsiniz, bir yandan da hercülleri tamamlarsınız diye düşünüyorum.

Ayrıca kapılarda P.E.T kamikaze kullanacaksanız çok fazla zorlanacağınızı düşünmüyorum.

İyi forumlar.

3. FairyMind

FairyMind User

Kappa dönmelisin dostum hızlıca , modumuzunda söylediği gibi hem lf4 fullersin hem hercul tamamlarsın.Gemin zaten 10 iris.
    Benim gemide 9 iris 10 havoc 3 hercul 10.irisi almaya çalısıyorum :D kappayı 40dk da yaptım hiç zorlamadı.

4. Kappa yapmak daha makul fakat bir yandanda uridium biriktirip gelistirmeler icinde saklamalisin.

5. hocam ilk önce epsilon kapısını yapmamın sebebi çift ödül günü ilk kapı olacağı için banko 2 adet lf 4 ümü alıp ondan sonra kappa döneyim diyorum

6. Kappada lf4 veriyor hatta kappa epsilondan daha fazla lf4 veriyor.

7. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Herküllerinizi fullerken bir yandan lf4 te kazanrsınız ayrıca ganimet anahtarlarınızı biriktirip helix lf4 günlerinde açabilirsiniz.

Zaman içinde hepsi ardı sıra tamamlanır.

Şansınız bol olsun.

Keyifli forumlar..

8. yalnız anlatmak istediğim epsilon kapısı ilk yapışım olduğu için kesin 2 adet lf 4 alacağım hercules ilk yapmama rağmen kesin lf 4 verme olaslığı yok sadece 1 kere epsilon kapısı yapıp 2 adet lf 4 ümü kesin olarak alıp ardından hercules devam edicem yazdıklarımı doğru biliyorum değil mi epsilon ilk yapacağım için 2 adet kesin lf 4 alacağım.

9. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Evet, doğru düşünmüşsünüz Epsilon kapısını ilk defa bitiren tüm oyunculara 1 Adet LF4 Lazer Topu mutlaka verilir.

X2 kat kazançlı zamanı yaparsanız 2 adet gelir sonrası dilediğiniz gibi devam edersiniz.

Bol şans keyifli forumlar.

10. kapı yaparak özelliklede epsilon yaparak kapılar fullenmez dostum :) 10 havoc demişsin :) halbuki oyundaki nerdeyse havoctan bile önemi büyük olan herkül tasarımı var bu yüzden illaki bir kapı yapmak istiorsan kappa yapmanı öneririm :) urini epey bir şekilde biriktirip. Örn. 500 000 . İndirim paketi çekersin + vip ile yüzde 30 indirimle anahtar alırsın kutu açarsın özel günlerde :) 500 bin uriyiede en az 400 anahtarda alırsın gibime gelior ( indirimli) bunlardan en az 15 20 tane lf 4 çıkarırsın emin ol :) ancak böyle hızlıca fullersin lf 4 leri :) iyi oyunlar

11. Anahtarla anca birleştirme parçası bulur, bu parçalar çıktığından beri doğru dürüst lf4 vermiyor kutular.

12. Söylediğin özelliklere göre kapıları hayli hayli yaparsın. LF4 istiyorsan Hades gruplarına girmeni tavsiye ederim.

Hades sayesinde 200 den fazla LF4 üm var.

LF4 lerini fullediğin zaman herkülün yoksa Kappa yap. Sonrasında Alfa Beta Gamma kapılarından şaşma.

13. ilk lf 4 lerimi fullememi mi tavsiye edersiniz ? kutu açarak yoksa kappa mı yapayım sadece

14. BETERBÖCEK

BETERBÖCEK Guest

Merhabalar,

Tavsiyem bol miktarda uridium biriktirip x2 Kapı Ödülleri Gününde Kappa Kapısı dönün.

Oradan Herkül alamasanız bile 2 Adet LF-4 alabilirsiniz ayrıca 10 adet kutu anahtarını da ki bir Kappa'yla sınırlı kalmayacağınız için epey anahtar olacaktır, Helix LF-4 Day! etkinliğinde açarsanız iki işi de beraber yürütürsünüz.

İyi forumlar...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.