Hangi Kapıyı Yapmalıyım?

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve •SĪYΛĤ♦ĪИCĪ• tarafından 25 Ağustos 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. herkese merhaba öncelikle gemim 10 pro, 32 arge, apis ve zeus var, havoclar full ,hercules 1 tane var.
    gemide baya bir uri ve gg birikti zeta ve kappayı birkaç defa yapabiliyorum.
    açıkçası pro ve argem az olduğu için gönlüm full zeta yapıp gerekli anahtar ve günlük dosyayı toplamaktan yana çünkü spartan için daha baya eksiğim ve var hercüles yerine havocla takılmayı daha uygun görüyorum sizede sormak istedim zetayı mı yapayım yoksa kappadan bikaç herkül düşürüp şimdiden hangara atayımmı

Delipaltalı35 bunu beğendi.
  2. Pro min 15 i geçsin ondan sonra kappayı bir ihtimal düşünürsün kankim zeta devam şuan kappa gereksiz harcama olur

Son düzenlenen: 25 Ağustos 2020
    •SĪYΛĤ♦ĪИCĪ• bunu beğendi.
  3. TanrıEru

TanrıEru Guest

profnu fulleyene kadar zeta kapısı yapmaya devam et herkül evet oyundaki en kıymetli metaryellerden biri fakat prometheus direkt en değerilisi :D çok da zor değil fullemesi zeta kesinlikle hem arge hem prometheus için hayat kurtaran bir kapı pro fulleyene kadr zeta dönmeni öneririm

4. 3 zeta 2 pro lazeri için gereken anahtarı sağlıyor. Ama kappa sana böyle bir garanti verebilir mi hayır. O zaman zeta. ;)

5. cevaplar için teşekkür ederim son gaz zeta devam;)

6. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Ben de zeta yapmanızı öneririm. Hem anahtar hem de günlük dosyası vermesi hızlı şekilde eksiklerinizi tamamlamanızı sağlayacaktır. Prometheus lazer sayınız 20-25i geçtiğinde kappaya başlamanız daha faydalı olacaktır.

İyi forumlar.