Hangi Kapıyı Yapmalıyım

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve Throick tarafından 23 Eylül 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Throick

Throick User

Merhabalar full lf3 4 iris pet dahil herşeyim var ama güçlü olduğumu iddia edemem hangi kapıyı yapmamı önerirsiniz havoc felan hiç birşeyim yok malesef erken olduğunu biliyorum sadece sormak istedim beni zorlamıcak kolay bi kapı ödülü güzel olursa iyi olur

2. smoonrise

smoonrise User

Yolun çok uzun ve engebeli birçok engeller ve sorunlar ile dolu maalesef , senin önceliğin asla kapı yapmak değil !!! ilk olarak kalan irislerini ihaleden tamamla 8 iris olacak şekilde sonra levelini üst harita x5 x6 x7 x8 kasılacak kadar yükselt kolay ve malzeme harcamadan lf4 elde et geçici olacak bu lf4 ler asla geliştirme yapma , bu arada eğer yinede kapı yapacam diyorsan tek yok zeta senin için hem apis - zeus hemde pro lazeri için lazım olan anahtarlarını oradan elde edebilirsin ama zeta için belirli bir güç sağlaması lazım geminin , arge içinde zeta oldukça avantajlı olacak uzun süre zeta senin tek dostun olacak :) 10 iris olunca artık pro lazerine çalışabilirsin ve havoclar tamamlanırsa herkül ->spartan sonrasında BO3 ler v.s diye gidersin .

Konun özü önce 8 iris ol (ihalden takip et - hatta yüksek kredin varsa gemiler içinde wega solace spectrum ) sonra üst haritaya geçip daha fazla kasılma imkanı sağla sonra apis - zeus bu arada gücün yeterse zeta yap .

_-Thanatos-_ bunu beğendi.
  3. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Sık sık yapmanız gereken kapı ZETA kapısıdır.
    Yeni başlayan oyunculara ve ilerleyiş tavsiyesi isteyen oyunculara özel hazırlanmış olan konuya da Buradan ulaşabilirsiniz. Oyuncu arkadaşımız kesinlikle iyi bir çalışma yapmıştır. İncelemenizi tavsiye ederim.

İyi Forumlar.