Hangi Kapıyı Yapmalıyım ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve yildizci tarafından 23 Ocak 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. yildizci

yildizci User

Merhaba can ciğerim kuzu sarmalarım

bugün gizli kapıyı tamamladım.. evet evet yanlış duymadınız bugün oldu :D

hesabımda 1 milyon uri 10.000 gg var hangi kapıyı yapmalıyım

14 prometiusum var, hercülüm yok havoc dolu ama spartan haliyle yok...

ABG mi , hades mi , yoksa zeta mı yapmalıyım sizce

okuyan herkeisn kendi fikrini söylemesini isterim ..

sağlıcakla kalın öptüm

_-Thanatos-_ bunu beğendi.
  2. Merhaba,

Hayırlı olsun sonunda tamamlamışsınız :D Kappa yapıp hercule fulledikten sonra, Spartan yapmanızı tavsiye ederim. Bence ABG'ye şu aşamada hiç basmayın çünkü size getirisi sadece x4, tp ve şp olacaktır.

İyi Forumlar.

3. O kadar uriyle kapı mapıyla uğraşma bence.Direkt oyundan hisse al.

Birde gizli haritaya en kısa zamanda atlamak için hangi ayağimizla atlamamiz gerekiyor mümkünse kimse duymadan bana söyleyin ben almadim daha o görevi.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 23 Ocak 2021
  4. zalim

zalim User

oyuna girde hangi kapıyı yaparsan yap girmiyor yine

5. yildizci

yildizci User

arkadaşlar gizliye çok uğraştım gerçekten. haksızlık var felan diyordum hatta :D ama şöyle yaptım bi film açtım hatta ismi de " diana nın hikayesi " bildiğimiz prenses diananın hikayesini izliyordum film 2 buçuk saat felan film izlerken bi yandan da x-2 den 10'luk cpu varya onlan sürekli atlayarak ana haritaya gide gele gide gele bi anda üsstte uyarı çıktı ??? yazdı tabi ben şok hemen telefonu şarja koydum dedim elektirik giderse lapptopla en azından telefonun şarjıyla oynarım dedim :d oldu şükür

yani kamufle.. petin açık olması.. 20 lik cpu nun kullanılması gerektiği gibi bir takım laflara rağmen .. 10luk credili cpu ile sayborg gemi ile kamufle olmadan x-2 den atlayarak girdim umarım isteyen herkes girebilir

6. Ben gizli haritaya atlamak için şunu anladim doğru mudur: Diananin hayatını izleyene bir adet gizli harita çıkıyor.Bende deneyecem.On dakika içinde atlarım umarım