Hangi Kapıyı yapmalıyım ...

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve erenalp95 tarafından 8 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. erenalp95

erenalp95 User

Arkadaşlar hangi kapıyı yapmam gerekir bilmiyorum

2 alfa 1beta 1 zeta yaptım

Goli vegas leo var -- aegis icin kredi biriktiriyorum .

Full lf3 bo2 hız 8 iris ....arge 22

Kronos a göre mi gitmeyliim acaba ?

Birde ortalama bir lambra kapısı kaç gg de acılır ?

2. Drowhake

Drowhake User

Öncelikle gayet iyi bir hesabınız var.Ancak daha geniş ve daha zor kapılar için aegis almanızı öneririm.

Lambda kapısı olacak birde ortala 750 - 1000 GG de açılır.

3. erenalp95

erenalp95 User

Pardon full lf4 yazmısım yanlış full lf3 :D

Hangi kapı icin uğrasmamlıyım bilmiyorum ama

4. Drowhake

Drowhake User

Vay canına şimdi iş dahada zorlaştı bende apis zeus olmadan full lf-4 nasıl aldı ki diyordum.Bu bilgi iyi oldu.Fakat kapılar hakkında pek bir bilgim yok . ALFA yaparsın BETA yaparsın GAMMA yaparsın . Lambda yaparsın.Delta da yaparsın ya :3

Ama dediğim gibi kapılara girmeden önce mutlaka AEGİS :3

5. erenalp95

erenalp95 User

pet var kamikasa atıyorum kapılar genelde kolay geçiyor . bana hangisi daha yararlı olur ona karar vermedim

6. Drowhake

Drowhake User

Yarar arıyorsan ve yapabiliyorsan bütün gün zeta yap.Hem havoc larını fullersin hemde zeta gerçekten çok iyi ekipmanlar sağlıyor.

NOT : Kapı bitirirken petini açmayı unutma onada TP geliyor level atlaması 10 kat daha kolay olur.

7. erenalp95

erenalp95 User

15 lw zaten su an :) kapı sonlarında sp poanı icin tasarım giyiyorum sadece :)

8. Drowhake

Drowhake User

Senin level kaçtı ?

9. erenalp95

erenalp95 User

18 lw ama görev yapmıyorum onlar aağırlık versem 19 olur rahat 300 mil tp kaldı

10. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

Havoçlar için zeta kapısın devam edebilirsiniz alpha beta kapılarını yapabildiğinizi söylüyorsunuz gene bu kapılar üzerinden gidebilirsiniz ve epsilon kappa ve biraz sıkılacağınızı ve zorlanacağınızı düşünerek gamma kapısını yapabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

11. erenalp95

erenalp95 User

Lambra yı açtım bitirdim gamma dayım krislerde bi kere patlattılar 570 k kalkan var ama islemiyor %10 destek alıp gidicem artık ..

Birde kappa kapısı icin minimum özelliğim ne olmalı

12. Drowhake

Drowhake User

Valla kappa zor sen önce zetadan havoc ları fulle zeus apis alıp onlarada havoc al öyle gir ayrıca aeigste ek olarak kolaylaştırır yani şuanlık havocları fulle derim . Çünkü fulleyince vuruş gücüde ek olarak artıyor.

13. erenalp95

erenalp95 User

ya ben söyle düsünüyorum hiç bi kapıyı laser sıkarak geçmiyorum kamii atarak bitiriyorum hovac sart değil diye düsündüm o saman :D ama pvp de sart tabi

14. Drowhake

Drowhake User

Eğer VIP yoksa oda zor ama kamide bir yere kadar bazı yaratıklar öyle güçlü ki kendini kolayca yenileyebiliyorlar.O yüzden daha gelişmiş kapları yaparken vuruş gücü önemli olacaktır.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.