Hangi kapıyıy yapıyım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve HYDRA tarafından 19 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Hangi kapıyı yapmalıyım

1. Zeta yap havoc fulle

oy sayısı 7
    100,0%
  2. ne duruyosun alpha beta yap

oy sayısı 0
    0,0%
  3. kappa yap

oy sayısı 0
    0,0%
  4. epsilonu yap lf4 ü kap

oy sayısı 0
    0,0%
  5. lambda yap ünvanı kap

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. HYDRA

HYDRA User

Merhaba arkadşlar be gg lerimi hangi kapıya yatıracağımı hangi kapıyı açmam gerektiğine karar veremedim bu yuzaden bu konuyu açtım gemi 28 lf3 16 bo2 8 arge goliath vega iki hangar pet var 8 level kami 2 hammade2 var 8 iris var daha önce 2 alpha yaptım beta ve gamma da açmıştım ama patladım :D ve bir zeta yaptım kısacası alpha ve zeta halkam var 1 havoc var yanıtlarsanız sevinirim bütün kapı parçaları yok sayılır gg yi kasıyorm :D ve lamda 15 parça sadece uçuş düzeni yok

2. Ancasin

Ancasin User

Zetayı, alternatif olarak da epsilonu öneririm. Kappayı yapmadığım için fikrim yok. Lambdanın unvanını seviyosan benim gibi :D lambda da yapabilirsin, kolay açılıyor zaten.

3. zeta yap fakat ilk önce 1 tane epsilon yap derdim

4. HYDRA

HYDRA User

konu güncel

şuan gg biriktirip epsilou açmayı planlıyorum ilk lf4 ü mü alcam :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 20 Temmuz 2014
  5. kardeş a zeta 1 epilasyon sonra 1 kapa ondan sonra 5 zeta 1 kapa ole git zeta zeta sıkılma o arada birkaç hercul olur yada lf4

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.