Hangi Kasılma Strateji Kullanmalıyım ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve NoneLopynx tarafından 15 Haziran 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. NoneLopynx

NoneLopynx User

Herkese hayırlı bayramlar dilerim.

Yaklaşık 2-3 sene önce oyunu bırakmışdım sıkıldığımdan dolayı , kasıldığımda sürekli patlıyordum rakip tarafından :):) . Fakat bu ay yeniden başlama kararı aldım.Avantaj x2 çektim.Baya uri topladım 150K Uri var hesabımda sizce gelişmek için nasıl bir strateji belirlemeliyim ?

Gemi Özellikleri,

Gemi : Goliath - Venom Tasarımı var sadece
    Lazer : 23LF3 2LF4 Gerisi SL2
    Hızlar : Full
    Kalkan :10 BO2 6 Füzyon Kalkanı 3
    Uridium : 150K (Toplamaya devam ediyorum x2 ile)
    Droitler : 4 İris Gerisi Flax
    P.E.T : 5 LvL
    700 Tane de GG var

2. GRILucid

GRILucid User

Öncelikle açık arttırmadan iris-kalkan fullemelisin. Uriyle ya burgu al ya da kapı aç başka bir şeye harcama, kapı olarak da pazar günleri hades ya da zeta yap ama klanın veya tanıdığın güçlü birileri yoksa hadese grup bulamayabilirsin bu yüzden zeta daha garanti. Kapıdan gelecek anahtarları zeus gününde kullanıp apis-zeus tamamlamaya çalış bu sırada kazanacağın dosyalarla argeni de geliştirirsin. Havoçları fulleyip 20-25 lf4 yapana kadar böyle devam et sonra kappa yapıp hercules çıkarmaya çalışırsın. Yani anlayacağın, olayın uzun bi süre kapı yapmaya çalışmak. Kasılmak için de x-6daki cubi gruplarına girebilirsin, görevleri yapabilirsin,kristallon kesebilirsin hepsi çok işine yarar. Katlayıcın bitene kadar kutu sonra katlayıcı almak istemezsen pala toplarsın, yine katlayıcı alacaksan kutu daha karlı tabi

3. NoneLopynx

NoneLopynx User

Teşekkür ederim bu Zeus günü etkinlikleri gibi etkinliklerin takvimi varmıdır acaba ? Katlayici her bittiğinde çekerim lazım olmayana kadar ilk burgu alıp sonra kapı yapayım o zaman.

4. GRILucid

GRILucid User

Evet genelde cuma günleri olur, Forumdaki etkinlik takviminden 1 haftalık etkinliklere bakabilirsin

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.