Geri bildirim Hangi Konfigürasyonda Hangisi Var.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve wigglewiggle42 tarafından 1 Mart 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Hız Diziliminiz Hangi konfigürasyonda ?

1. Hız Dizilimim genellikle 1. Konfiigürasyonda.

2. Hız Dizilimim genellikle 2. Konfiigürasyonda.

3. Belirli Bir Düzenim Yok Nasıl Denk Gelirse O Şekilde Yerleştiriyorum.

Sonuçlar sadece oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar öncelikle bu konu hakkında yapılan bir kaç araştırmadan bahsetmek istiyorum sizlere bu tür anketler forumlarda değil değişik platformlarda olmuştu foruma baktım böyle bir başlıkta açılan bir anket göremeyince bu konuyu açmak istedim bende.

Toplanan bazı bilgilere göre oyuna ilk başlayan arkadaşlar genellikle hız dizilimlerini 1. konfigürasyonda topluyor ancak üst seviye oyuncular ve diğer sunuculardan gelen cevaplar durumu biraz farklı kılıyor bu oyuncular hız dizilimini 2. konfigürasyona yerleştirmeyi seçen oyuncular.

yani şöyle bir sonuç çıkıyor ortaya acemi sayılabilen henüz gelişmemiş oyuncular hız dizilimi için 1. konfigürasyonu kullanırken gelişmiş gemilere sahip oyuncular daha çok 2. konfigürasyonunda bulunduruyor hız dizilimlerini. TR sunucuları haricinde Avrupa server oyuncularında da durum aynı iken global ve Amerika doğu-batı serverlar da hız dizilimi için daha çok 2. konfigürasyonun seçildiğini görüyoruz.

Bakalım bizim TR sunucularımız da hangi özellikli gemilere sahip kullanıcılar hangi konfigürasyonunu hız seçeneğine ayırmışlar. Cevaplarınız da gemi özelliklerini full, full+full, gelişme aşamasında ve yeni başlayan oyuncu olarak belirtirseniz bizde bu anketten çıkan sonuçları görebiliriz.:D İyi forumlar.

2. NoMasteRs

NoMasteRs User

Aslında öyle bir kanının varılması yanlış olur oyuna başladığımdan beri hızı 2.konfiye takarım suan ful+fulüm hala 2nci konfi. tamamen kişisel tercih bence. birde oyuna başladığında gemi genelde 1nci konfide başladığı için bu yüzden 1. konfi hız yapıyorlar olabilir.

3. Cevabın için teşekkür ederim bir kanı değil zaten istatistik olarak bu şekilde bir sonuç çıkmış tabiki dediğin gibi oyuna ilk başladığındaki dizilimde oyuncuyu yönlendiriyor biraz :D Bakalım bizim sunucularımızdan nasıl bir sonuç çıkıcak :rolleyes:

4. Ben gelişim sürecindeyken konfi önerisi vermişlerdi o zamandan beri 2. konfi hızda takılırım. O zamanki durumumu bilmiyorum ama yeni sayılırdım. O zamanki gemi özelliği lazım mı :) Hatırlamıyorum :D

5. Senin dediğin gibi gelişim aşamasındaki bir oyuncuyken diyelim o zaman cevabına :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.