Hangi kutu ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _*LIFeIsGooD*_ tarafından 21 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar bir miktar bölünme kristali biriktirdim hangi kutuya kullanmamı önerisiniz apis zeus ve normal lf4 ihtiyacım yok mavi kırmızı kutular mı obsidyen mi yoksa apoc mu

2. By_LED

By_LED User

obsidten tercihimdir.( ben gemi tasarımına önem veriyorum)
    * eğer dersen ki ben droit veya pet tasarımına daha önem veriyorum , diğer kutuları tercih edebilirsin.

_*LIFeIsGooD*_ bunu beğendi.
  3. Benim tercihimde obsidyenden yana.

4. Darion26

Darion26 User

Obsidyen öneririm veya istediğin bir kutu var ise içeriklere göz gezdir ve ona göre karar ver.:)

5. Ya obsidyen kutusu goliat x surgeon gemileri veriyor mu ben konusuna baktım da eski güncellemelerde var yenilerde görünmüyor sonradan mi kaldırıldı acaba eğer kaldirildiysa da surgeon tasarımını nasıl elde edebilirim bilen varsa yardimci olabilir mi

6. By_LED

By_LED User

cumartesi günleri epsilon kapısı surgeon veriyor diye biliyorum(şansa bağlı).Güncellemelerle kutu içerikleri değişir bazen gemi verir bazen vermez.Güncellemeleri takip etmeni öneririm.

*-_GESTAPO_-* bunu beğendi.
  7. peki lf4 veren kutu hangisi yeşil haricinde

8. Mcqeen

Mcqeen User

Zeus gününde aç LF4 her türlü çıkıyor. Zeus nasıl alacaksın?

9. .KAPLAN

.KAPLAN User

Obsidyen kutularını açmanızı öneririm.

İyi forumlar...

10. Zeus yeşil kutunun başka versiyonu onu da denedim apis zeus için parça çıkıyor ama lf4 hiç çıkmadı neredeyse 500e yakın kutu açtım ama yok

11. Mcqeen

Mcqeen User

Bugün öylesine bir tane normal günde yeşil kutu açtım LF4 çıktı. :p Şans işi.

12. hahah ben açsam cephaneden başka bişey çıkmaz :D
    hangi haritada açtınız

13. Mcqeen

Mcqeen User

3-2 4-4 ve 4-1 4-2 4-3 :D Bu haritalarda hep çıkarttım.

*-_GESTAPO_-* bunu beğendi.
  14. Benim tercihim genelde obsidyen oluyor :)

Böyle bir şey var mı sahiden , ilk defa duydum :eek:

15. Size tavsiye sandıklarımız 5-3 te açın lf4 günü 2 tane açtım 1 lf4 1 tane de apis parçası geldi

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.