Hangi Lazer Şuan Daha İyi

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve Yeni_Çeri1299 tarafından 6 Aralık 2025 06:23 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Baya bir zamandır oyuna girmedim ara sıra bakıyordum sadece, Şuanda Hangi lazerleri ve ne şekilde kullanmak mantıklı . Genelde free takılırım Etkinlik , Gate buralarda olurum.
    Gemide mevcutta full promethus lazeri var.

2. ŞahFD

ŞahFD User

Prometheus hala tüm etkinliklerde free takılmada oyun için de bl de ebedi de işini görür problem yok. Hatta savaşda bile

Ama 1 Tık üst mertebeye çıkıp sıralama oynayacağım diyorsan en az 14-18 arası oddyseus lazeri alıp 20seviye yapmalısın iyi modüllerle böylelikle gemini pvp-savaş makinasına çevirirsin,

Bunun bir tık üstü ve nirvanası ise lf5-modfiler diye bir lazer 1.5 ay falan önce çıktı tamamiyle pet ve gemide fullediğinde 1-2 milyon hasar verildiği idda ediliyor oyunda bu lazeri kasan fulleyen kişi sayısı çok ama çok az(çok pahali ve masraflı) genel olarak oyuncuların %10'nun lf5-modfiller işine girdiğini düşünüyorum

Yeni_Çeri1299 bunu beğendi.
  3. Değerli bilgilerin için teşekkür ederim kaptan . vakit geçirmek için takılacağım zaten o yüzden ultra ultra bişey olmaya gerek yok demek ki prolar devam :)

ŞahFD bunu beğendi.