hangi lazer?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •Unforgiven• tarafından 9 Nisan 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Arkadaşlar dağıtıcı lazer 3 mü yoksa lf 3 mü bu ikisi arasından seçim yapsanız hangisini donanmalıyım gemiye sadece bu ikisi arasından ?

2. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Dağıtıcı Lazer 03 aslında vuruş anlamında daha iyi, ancak montajdan alınan malzemeleri ileride çok daha kıymete bineceğinden(gelişen bir hesap açısından), bence LF-3 sizin için daha karlı (gelişmekte olan birisi olduğunuzu düşünerek yazıyorum).

İyi forumlar.

3. yani lf 3 ün buradaki karı ne acaba onu anlamadım tam olarak ?

4. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Lazer silahlarının arasındaki farklara ve özelliklerine aşağıdaki konumuzdan bakabilirsiniz.

iyi forumlar.

5. -Star-

-Star- User

Dağıtıcı lazer 3 için gereken birleştirme malzemeleri ileriki zamanlarda daha yararlı olabilir senin için.O yüzden acele etme demeye çalışmış modumuz,lf-3 şimdilik idare eder.

6. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Dağıtıcı Lazer 3 almak için, montaj malzemeleri kullanmanız gerekiyor. Bunlar:
    1. H-NCA
    2. H-PS
    3. H-HP
    4. Bölünme Kristali
    Ben diyorum ki, dağıtıcı lazer iyi hoş da, özellikle bölünme kristali ve H-HP çok değerli malzemeler yapımında da kullanılıyor. Bence LF-3 ile idare edin, bu değerli malzemeleri harcamayın.

İyi forumlar.

7. 3 adet dağıtıcı lazer 3 üm var olan dağıtıc lazer 3 leri gemime donanıyım mı ?

8. Linuced

Linuced User

Donan ve her 5 salvoda bir ekstra hasarın tadını çıkar,bende 9 adet var neredeyse x1 ile 1 k fark yaratiyor hasarda..

9. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

İrislerinize takmanız daha mantıklı olucaktır. Bu sayede lazerlerin hasarı 6 level diroid için ekstradan %10 artacaktır.

İyi forumlar.

Son düzenlenen: 21 Eylül 2018
  10. Elinizdekiler kullanın ama birleştir kısmından modun dediği gibi almayın. Dağıtıcı III ortalama olarak 180 vuruş verirken LF3 150 vuruş verir. Dağıtıcı lazerin tek dezavantajı vuruş menzilinin kısa olmasıdır. Dağıtılmış III 600 menzile sahip iken LF3 800 menzile sahiptir.