Hangi Lf-4 daha iyi?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Prophecy tarafından 17 Haziran 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Prophecy

Prophecy User

Normal Lf-4 mü yoksa yeni lf-4'ler mi daha iyi?

Twilıght¯-βΣĿĿΛ-¯ bunu beğendi.
  2. Sorunuz açıkçası biraz abest. Yeni LF-4'ler elbette daha avantajlı. Birincil olarak yeni LF-4'lerin hepsi 16. seviye eski bir LF-4 kadar hasara sahip ve buna ek olarak her LF-4'ün bir ekstra bonusu var. Benim tercihim Hiperplamoit'dir.

Twilıght¯-βΣĿĿΛ-¯ bunu beğendi.
  3. Yeni LF4 ler.

Sadece Hiperplazmoit mi ? aşk olsun Magma sondasıda güzel ;)

4. Merhabalar,

Yeni LF4' ler şu sıralar tüm oyuncularımızın tercih ettikleri arasındadır.

Hiperplazmoit, magma ve yansıma sondası lf4ler farklı özelliklere göre sıralanmıştır, sizde sahipseniz kullanmanızı tavsiye ederim.

İyi forumlar..

5. Magma normal lf4 e göre her biri +5 hasar sağlıyor. Gemiye 35 adet taktığımızı düşünürsek fazladan 175 hasar kazanıyoruz yani fazladan 1 lazer slotumuz olmuş gibi oluyor bununda az olduğunu düşünüyorum. Hp de ise 2 tanesi 1%1 darbe puanı sağlıyor. 35 tane taktığımızda %15 darbe puanı kazanıyoruz bence en iyi yeni lf4 hyperplazmoid lf4.

6. Aliens

Aliens User

Kapı ve kasılma zamanlarında= LF-4 PD (Yansıma Sondası)
    Grup savaşında DP'si çok fazla olup hasarı düşük olan bir gemide tercihen= LF-4 MD (Magma Sondası)
    Tekil, grup ve VS türevi savaşlarda yegane konulacak lazer ise= LF-4 HP (Hiperplazmoit)
    Açıkçası Yansımayı ve Hiper'i tavsiye etmekle beraber Magma'ı tavsiye etmiyorum öncelik olarak. Kendi öncelik sıralamam: HP-PD-MD

Prophecy bunu beğendi.
  7. Prophecy

Prophecy User

Teşekkür ederim herkese :D

8. lllecelll

lllecelll User

Hiperplazmoit savunma lazeri 36 tanede %18 darbe puanını artıyor buda hemen hemen çift darbe desteği gibi o yüzden tercihim HP.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.