Hangi LF4

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Hamlet tarafından 27 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Hamlet

Hamlet User

arkadaşlar pve de prometheustan sonra en güçlü lf4 hangisi kararsız mı sarı mı hiperplazmoit mi magma mı yansıma sondası mı

2. ateistkeci

ateistkeci User

NPC'ler için Yansıma Sondası diğerlerinden daha güçlü oluyor 230 hasar ve +5 ek PVE hasarı var

3. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Oyun oynayış tarzınıza göre değişiklik göstermektedir. Yoğun savaşlarda bulunuyorsanız ve haritada dolaşmayı seviyorsanız sizin için en ideali LF-4 Hiperplazmoit olacaktır. Hızlı savaşlar ve avcı tarzında geziyorsanız bu durumda LF-4 Magma Sondası olacaktır. NPC kesmeyi kasılmayı seviyorsanız LF-4 Yansıma Sondası olacaktır. Size en uygun oyun tarzını seçip ilerleyebilirsiniz. Genel olarak stabil hasar ve PvP için Magma Sondası Lazer Topunu kullanmayı tercih ederdim.

İyi Forumlar.

4. Sadece pve odaklı iseniz yansıma sondası en çok işinize yarayan lazer olacaktır.

5. Hamlet

Hamlet User

peki sarı lf4 mü kararsız lf4 mü daha çok işe yarar bana sarı lf4 gibi duruyor çünkü stabil bi hasarı var

6. tostburak

tostburak User

lf3 bile kararsızdan daha iyi bence

muhbirler bunu beğendi.
  7. TanrıEru

TanrıEru Guest

pve için soruyorsan yansıma sondası prometheus dan sonra en mantıklı olanı olacaktır lf4 mü kararsız lf4 mü dersen düz lf4 daha mantıklı olur

8. Hamlet

Hamlet User

çok teşekkür ederim konuyu kilitleyebilirsiniz modum

9. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Konu isteğiniz üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.