Hangi Modülü Stabilize Etmeliyim Tavsiyeniz Nedir

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve smoonrise tarafından 15 Haziran 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. smoonrise

smoonrise User

Uzun zamandır etkinliklerden başka ihtiyaçlarım olmasına rağmen modül alıyorum ve malum sebebi hız modülü ile ne kaçabiliyoruz nede kovalayabiliyoruz o kadar zamandır centurion %5 hız kalkan modülünde orcus içinde %2 hız vuruş modülünde ama oda yaratık vuruşu çıkan modülde geldi .
    Şimdi benim tavsiye amacım 120 anahtarım var , bunları hangi modül üzerinde kullanmak mantıklı olur tabiki xt-10 modülleri içerisinde . Hangisiden hız çıkma ihtimali yüksek yada stabilize edilince hız dönüşmesi yüksek ihtimal veya hız modülü oranı yüksek olan var mı kırmızı - sarı - mavi - yeşil arasında ?
    Çok can sıkıyor bu hız modülü zaten işareti hile ile alıyorlar birde hız olunca kaçma imkansız oluyor özellikle etkinliklerde , hız modülü çıkarma konusunda herhangi bir tavsiyesi yada tecrübesini paylaşan olursa sevinirim ...

Son düzenlenen: 15 Haziran 2021
  2. tryhardD

tryhardD User

yani sarıdan daha fazla hız atıyor ancak etkinlikte yeni gelen modüllere şans vermeni öneririm iyi özellik atıyorlar ucuza

3. Sanırım alabileceğin kadar sarı modül alıp , hız bonusu olmayanları stabilize etmekten başka pek bir şey yapamayız . Yeşil - mavi - kırmızı modüller arasında belli birinde bonus olarak hız çıkma olasılığı daha yüksek değildir bence . Tamamen şansa gidiyor olma ihtimali yüksek , ama kendi adıma konuşursam önce sarı , sonra kırmızı modüller beni hız konusunda mutlu etmişti ( ama XT-10 değillerdi ) .
    Ben olsam beğenmediğim sarı modülleri stabilize ederdim , kararsız parçacıklarımı yeşil - mavi - kırmızı modülleri stabilize etmek için harcamazdım, önümüzdeki etkinliklerde yine alabildiğim kadar sarı modül alıp beğenmediklerimi stabilize ederdim . Yüksek hız bonusuna sahip bir sarı modüle sahip olduktan sonra , bonus hız amaçlı kırmızı modüllerimi stabilize etmeye başlardım .

titans___ bunu beğendi.
  4. YARGU

YARGU Guest

Merhaba,

Konu başlığınız yeniden düzenlenerek, uygun alana taşınmıştır.

İyi Forumlar.

5. smoonrise

smoonrise User

Saolasın ortaya karışık düşünüyorum xt-10 mavi yeşilden uzak durup senin dediklerin ile xt-10 sarı kırmızı yaparım olduğu kadar sanırım .

Saolasın yorumların için , test sv. xt-10 kalkan modülüne %10 hız çıktı orcus hemde :) kısmetin böylesi vuruş modülünede %2 denk geldi gayet iyi orada durumlar ama asıl hesaba lazım bunlardan .

Konu yeri değişmesi tamamda , konu başlığı stabilize değil içeriğide stabilize değil sadece . Konu önceliği gemi modüllerinden varsa hız özelliğini bulma çıkarma yöntemleri aslında neyse okuyan konuya hakim olur zaten ama başlık açılma sebebini sizin değiştirmenizle tam karşılamıyor , birde oyuncu ve yetkili olarak bir tavsiyede sıkıştırsaydınız konuya bari neyse kolay gelsin iyi görevler .

6. titans___

titans___ User

bende yüzde 14 hasar varda u ebedi kapıda yanında mızrak işareti olan var bu neye yaryor vuruşda bir fark var mı anlamadım açıkcası bunları açıklayan bir şey var mı forumda ben denk gelmedim hani konuya hakim olan da anlatabilir bu etkinlikde modüller den bir o iyi mi değil mi anlamadım geri 5 tane var hatta 2 si olanlardan yüzde 1 fazla vuruyor hani yüzde 1 dediysem zaten yüzde 1 vermiş yüzde 2 olmuş o kadar hevesle yap sonuç hüsran sonra ebedi kapıda yapası gelmiyor insanın zaten 5 oil hızlandırıcı veryor bazen vermiyor du bile iyice cimri bir etkinlik olduğunu da söylemeli zaten oyuncular da farkında.

7. Shsuahabw

Shsuahabw User

Valla en çok sarıdan çıkıyo sanırım ama ilginç bir şekilde kırmızıda çıktı bana orcus icicn 5 hiz 11 yada 15 npc cikti fena degil 10 hiz var sonucta ama buyuk ihtimal kalkan konfisinde o cok hizli gidenlerin hepsinde hiz var tum modullerde bende yesilde hiz var 1 saridan cikiyo kirmizidan cikiyo 20 hiz olan vardir

8. smoonrise

smoonrise User

yeni gelen modül derken '' XOFO1 '' leri mi ? eğer onlar ise sana çıkanları hangi gemilere neler çıktı yazarsan çok iyi olur böylece bir fikir oluşur kafamda .

tryhardD bunu beğendi.
  9. titans___

titans___ User

bende 20 grv yapmaya birde kendi modül verdi o kadar kötüsü gelmedi hemen sildim öyle canımı sıktı anahtarla 2 modülde biri yüzde 2 npc diğeri yüzde 2 düşmana vurma noc ne hız var ne de başka bir şey yok centurıon da modülüm de yok gemiye koyucak hani sen kasılırken biri geliyor tak sıkıyor napcan modül mü değişcen ha orcusa yüzde 14 npc hasar ile yüzde5 olanı takdım güçlü düşmansa npc bırak git yapıyorum tabi kim ne çıktığını söylesin bir ben mi böyle acaba .Birde bu savaş bileti paketleri alsam da ben 200bin uri verip aldım onu da almıyım para ile grvler bitince bende 17 anahtar kalyor 6 lı olanı mı alsam 2 defa 2 anahtar vereni mi alsam hani emin olmak için soruyorum

10. tryhardD

tryhardD User

Şöyle moralini bozmayayım da son 2 etkinlikte öyle dişe dokunur bir şey düşüremedim :( Ancak önceki zpvp ve zpvelerden dehşet şeyler düşmüştü mimesise %21 kaçınmaymış kerese %9 hızmış %30 dp imiş falan ondan diyorum bu tarz modüller daha ucuza geliyor bir xt10 alana kadar en az 2 bazı etkinlikte 3 özel modülden alabiliyorsun ve xt10'lardan bana daha dişe dokunur bir şey düşmedi bütün xt10'ları alıyor olmama rağmen

11. Mineral

Mineral User

Sarı denince bu konuda akan sular durur.

12. smoonrise

smoonrise User

Renklerde sorun yok hız modülü utangaç davranmasın yeter .

13. Mineral

Mineral User

Toplu alım yapın şansınızı arttirin

14. smoonrise

smoonrise User

Her etkinlik fix 4 renk 2 şer adet olma üzere xt-10 alıyorum şimdilik bir numara yok bakalım , kısmetten öte köy yok diyor sabır ediyorum 700 hız ile süzülenlerle bakıp bakıp .

15. Mineral

Mineral User

Sarı modüllerin tamamını alınız.Kalanlari diğerine kullanınız.Bu şekilde şans sapmasinda hız şansınız artacaktır.

16. smoonrise

smoonrise User

Sanırım savaş bileti anahtarları etkinlik sonrası diğer etkiliğe devir etmiyor , bu gidişle sadece sarılardan alıp kalanı oil filan alıp pro v.s geliştirmesi için biriktirmeyi düşünüyorum saol tavsiyelerin için .

titans___ bunu beğendi.
  17. Aynı dertten muzdalibim 4 etkinliktir tüm anahtarları modüllere veriyorum ne hiz ne hasar hizi geçtim daha hasar bile düşüremedim orcusu bırak cente bile çıkmıyor diğer gemilere atıyor
    olan anahtarlara oluyor modül derdinde ne oil aliyoruz ne eir ne hizlandirici yazık oluyor

Modül almasak adamlar da 700 750 hız var %40 kalkan delme var yazık ya

18. titans___

titans___ User

bende yüzde 11 vardı kalkan delme hevesle yaptım yüzde 12 çıktı centur hanhgarda çıkardım geri koydum bir tane kutudan muavin yakıcı ani hızlanan çıkmıştı 2 veya 3 ay önce kaçyordum şimdi onlara da hız modülü çıkarmışlar belki de kaçamayor centurıon faydasız orcus da NPC hasarı yüzde 14 var bir kaç da lazer hasarı diyor da bu yanda mızrak var bu nedir diye kaç defa yazdım bilen de yok demek ki yabancı forumlara girip de soramam nasıl çevirip aratsam ben onu bulamadım bir faydasını da görmedim sarı modül çalışcam DP i çift hatta yüzde 30 ile gezip fayda etmediğini de gördüm 24 e göre arge çift kalkana bo3ler tam gelişmişken hikaye kaldı gemi tek gemi vs işinde

19. smoonrise

smoonrise User

Mızrak sembollü bende yok yada ben fark etmedim , hangi özellik veriyor anlamak için oyun sayfasında birleştir penceresi - stabilize et bölümünden o modülü bulup fare imlecini üzerinde tutup öğrenebilirsin . Tahminin roket hasarı şekli yada düz hasar şekli sanırım tarifin yinede yazdığım gibi bakıp kontrol edebilirsin .

20. titans___

titans___ User

Oyun sayfası Çlient de Ebedi Black Light ilerlemesi ve destekler rütbe falan gözüken yerde bu bahsettiğim sembol çıkıyor Hasar Daha çok hasar yazan sembolün yanında ki sembol benim bahsettiğim Lazer Hasarı diye görünüyor hani bunu takıp biriyle deneme yapmak daha mantıklı olucak tahminimce teşekkürler yine de .