Hangi Modülü Stabilize Etmeliyim Tavsiyeniz Nedir

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve smoonrise tarafından 15 Haziran 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. smoonrise

smoonrise User

Ebedi kapıda verilen sadece ebedi kapı içindeyken geçerli olan günlendiricileri söylüyorsun sanırım sen , onların üstüne yine fare işareti ile bakarsan bilgi yazısı çıkıyor ama unutma onlar sadece ebedi kapıda geçerli normal haritada düşman ve yaratıklara geçerli olmaz .

2. titans___

titans___ User

çok fena bilginiz mouse ile bakmayı bana söylemeniz neden acaba onu bende farkındayım aynı aynı ve yine aynı tekrar mosue ile bak diyorsunuz anlamak istemiyorsunuz ben bunu anlıyorum mouse ile bakmak nedir ben diyorum bu modül var ebedi de çıkan güçlendirici ebedi kapı oynarken veriyor bu oynarken vuruş değerlerim de bir etki yapmıyor bende bunu gördüğüm için soruyorum sen ne diyorsun bu ebedi de çıkan güçlendiricler dışarda etki etmez biliyorsun değil mi yoo hiç bilmiyordum mouse ile yakınlaştırma onu da senden öğrendim sen kesin yüksek bir yerde danışmanlık falan yapıyorsun prof falan olduğundan öyle de eminim burdan aşırı teşekkürlerimi iletmek istiyorum benim sorduğum sorulara cevap veremediğinin de farkında oluyorsun umarım bunu da belirteyim bunu anlamak dan çok uzak olduğunu da bilmeni istediğim için anlamak istemeyen bu oyunda sorun var diyorum mod ben napıyım diyor sadece raporlar gönderebiliyoruz onu da ben 12 sene sonra anlayabildim zaten her mesaja aynı cevabı veren modlar biz napalım demek ve rapor gönderiyorlar onu da anladım 12 sene sonra bu da bir başarı diyorsunuz olabilir bende böyle malesef anlamıyorum bende kimseyi .

3. smoonrise

smoonrise User

Öncelikle biraz yazım şeklinde hata var yardımcı olunamaması sana ondan kaynaklanıyor , sanki arama motorudan çevirip buraya yazıyor hissi veriyor , yazdıkların devrik cümle gibi pek çözülmüyor ne demek istiyorsun neyi soruyorsun . Bir önceki yazında sana çıkan gemi modülü soruyorsun sandım ( sandım diyorum yazım hatalarından dolayı anlayabildiğim buydu ) bilgim kadar ve seni anlayabildiğim kadar yardımcı olmak için yazdım , sonra ebedi kapı filan yazdın aynı mızrak sorusunu onuda bilgim kadar yazdım kolay basit açıkladım bunuda seni bilgisiz kendimi bilgili gördüğümden değil durumu kolaylaştırmak için o şekilde açıkladım .
    Verdiğim bilgilere sahip olduğun için ve hala sorunun çözülmediği için yapabileceğim birşey yok keşke az daha bilgi sahibi olmuş olsan ve bu mızrak sembolü dediğinin resmini paylaşıp sorsan daha kolay yardım alırdın ...

Ben nickini aklımda tutmaya çalışıp bir daha yardımcı olmaya yazmamak için özen gösteririm , bir daha aynı rahatsızlığı yaşamazsın diye ümit ediyorum .

4. titans___

titans___ User

çok teşşekkür ederim lise yi zor bitirdim yardımcı olmamamanı söylemen de ben zaten mosue ile bakmayı da ebedi kapıda ki desteği de biliyorum hani normal haritalar dışında fayda vermediği konusunu sen zaten herhangi bir fayda vermedin şu son 6 cümleyi yazım hatalarım olmadığı iddam yok zaten buna emin ol hani edebiyat yapmıyorum kısa öz bu modül çıktı yanında şu işaret var hasar olarak çıkanlar var bu mızrak olarak çıkan neye yarar biraz da modül işi vesaire o kadar çok şey çıkardılar açıklamalar çok bulamadım google da zaten ingilizce çeviri siteler okuyorum habire ordan belki yazım hatalarım veya daha kötü ben de anlatma yazmadı sıkıntı var hani ironi için değil olabilir de zaten bu oyun da özellikle bilenler diğerleri gelişmesin diye bilgi vermez başkaları gelişip rakip olmasın diye de ebedi kapıda görselin aynısı çıktı ilk defa bende orayı örnek verdim sen orda ki destek normal harita da etki etmez diyince senin beni hiç anlamadığın bu da benden kaynaklı olduğunu anlıyorum da bizdeki forum da arama yapmıyorum ingilizce çeviriler ile faydalanmaya uğraşıyorum hani burda ki modların bir şey bilmediğini söylemeye uğraşıyorum işte liseyi zor bitirince anlatamadım bir türlü ingilizce bilen de yok modlara üst yönetim de bilgi vermeyince hani modül yaptık şunu anlatsak deseler ne sen ne ben burda vakit israf etmiycez bir de yeni başlıyan oyuncular zaten nalet olsun diyor oyunun üst üst kısmındakiler parası varsa yapar zaten parası yoksa napıyım diyor üst üst yönetim burda ki mod napsın raporlayıp yolluyor onu anladım 12 sene sonra başka bir işe yaramadıklarını kendileri ifade ediyorlar