Hangi P.E.T Protokolü Daha İyi

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve Blood_Rose tarafından 31 Ekim 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Blood_Rose

Blood_Rose User

etkinlikte uzaylı avcısı protokollerini tamamladım şimdi ne almalıyım
    kurtarılan mal tam ne işe yarıyor atıyorum mid çöpünü falan mı katlıyor ondan da 12 tane almalı mıyım
    bide yeni sezon ne zaman başlıcak
    yardımcı olacak herkese şimdiden teşekkürler

2. SUPMEOMNE

SUPMEOMNE User

Kurtarılan mal protokolü kutulardan aldığın hediyelerin içeriğini arttırır. Yeni sezon büyük ihtimal yarın başlayacak

3. .Mephistos.

.Mephistos. Board Administrator Team Darkorbit

Merhaba,

Kurtarılan Mal Protokolü , P.E.T. ' inizin topladığı Avantaj Kutularından ve Kargo Çöplerinden aldığı içeriği arttırmaktadır.

Kurtarılan Mal Protokolü sadece P.E.T. ' inizin topladığı Avantaj Kutuları ve Kargo Çöplerinden gelen içeriği arttırmaktadır. Sizin topladığınız kutulardan ve Kargo Çöplerinden daha fazla içerik almanızı sağlamaz.

Kurtarılan Mal Protokolü , Sadece Otomatik Toplayıcı Modülüne etki etmektedir.

Hammadde Toplayıcı modülünün topladığı Hammadde miktarını arttırmaz.

Otomatik Toplayıcı Modülünün topladığı Avantaj Kutuları ve Kargo Çöplerinden gelen içerik , yerleştirdiğiniz Kurtarılan Mal Protokolünün sayısına ve Kurtarılan Mal Protokollerinin seviyesinin sağladığı etkiye bağlı olarak artar.

Protokol SeviyesiProtokol AdıEtkisiFiyatı
    Seviye 1Kurtarılan Mal Protokolü 1Kutu İçeriğini %1 Arttırır5000 Uridium
    Seviye 2Kurtarılan Mal Protokolü 2Kutu İçeriğini %2 Arttırır12500 Uridium
    Seviye 3Kurtarılan Mal Protokolü 3Kutu İçeriğini %3 Arttırır45000 Uridium
    Seviye 4Kurtarılan Mal Protokolü 4Kutu İçeriğini %4 ArttırırEtkinliklerden kazanılabilir
    Avantaj Kutularından çıkan içeriklerin ve Uzaylılardan düşen Kargo çöplerinin farklılıklarından ve Sistem tarafından yuvarlama yapılmasından dolayı , Kurtarma Protokolünün sağladığı bonusu hesaplamak zordur.

Yeni Sezon duyurusu yakında paylaşılacaktır takipte kalın.

İyi Forumlar.

4. Blood_Rose

Blood_Rose User

eyw uğraştırdım sizi modum da yardım istiyom ne yapayım şimdi 3 sene sonra geri gelmişim oyuna kafam pek basmıyor etkinlik bitmeden neleri daha almam lazım ne önerirsiniz

5. .Mephistos.

.Mephistos. Board Administrator Team Darkorbit

Merhaba,

İşim bu olduğu için uğraşılacak bir durum yok, tavsiye olarak önce kurtarılan mal protokolü sonrasında lazer silahı protokolü alabilirsiniz eğer yapabiliyorsanız.

İyi forumlar.