Hangi Server de oynamalıyım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve P•Ø•Ł•İ•C•€•[Turkey] tarafından 30 Mart 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bundan yıllar önce(2009) online ı çok olmuyor diye iskandinavya 1 serverinde oynuyordum. 5 yıllık bir aradan tekrar dönme kararı aldım . bu sefer de online azlığından şikayet eder oldum. en çok online olunan server hangisi bilen ya da duyan birisi var mı? forumda bununla alakalı konu bulamadım.

2. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Öncelikle arkadaşlarımızdan görüş almak istediğiniz konuları"Yeni Başlıyanlar Bölümüne"açmalısınız.

Kalabalık olan serverler genelde TR serverleridir.

Keyifli Forumlar.

3. hangi tr serverini önerirsiniz

4. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Aslında bir phonnex açarak serverlara göz atınız.

Birde bakalım arkadaşların fikirleri ne olacak.

Gönlünüz hangi servera ısınırsa orada başlayın.

iyi forumlar.

Son düzenlenen: 30 Mart 2016
  5. tr1' de başlamada nerede başlarsan başla :D ,diğer serverler hakkında bir bilgim yok söz edemeyeceğim .

6. tr1 tr2 tr3 global avrupa seçim senin

7. normal oyun saatlerinin olduğu saatlerde tr serverleri kalabalık olur ilk 3 server ama global avrupa1 serveri sürekli oyuncu olan bir serverdir..ama pahalı serverdir.

8. pahalı olması çok sorun değil 2 tane 330 k çekecem *3 1.1980k o da yeter diye düşünüyorum başlangıç için sürekli online olunan yer lazım bana

sen hangisini seçtin ?

9. Ben 4 yıldır tr3 teyim kardeşim :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.