Hangi server

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve İmmorTaLTurK tarafından 2 Nisan 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. tr1 deki gemim:
    4 iris,16 bo2,1 lf-4,full lf-3 pet var elmas uçuş düzeni var spearhead var

tr5 deki gemim:
    6 lf3
    4 bo2
    16 elit hız
    8 flax
    pet var

tr1 deki herkez full olduğu için sürekli baskın oluyor kasılamıyorum. sizce tr1 emi devam edeyim yoksa tr5 emi?

2. xxl-vega

xxl-vega User

tr5 geç klana gir kredi kasıl, geceleri irise krediyi bas ;)

3. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

henuz yol yakinken ,daha iyi kasilabilcegin bir server denemeni tavsiye ederim:)

İmmorTaLTurK bunu beğendi.
  4. xxl-vega

xxl-vega User

ayrıca çekebiliyorsan oyuna x3 te para çekmeni tavsiye ederim

5. hangi serveri önerirsin:)
    tr1 le tr2 birleşecek diyorlar onun için server değişmekte istemiyorum

Son düzenlenen: 3 Nisan 2016
  6. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Hangi serverların birleşeceği hakkındaki duyumlara inanmayınız.Kesin bir bilgi bulunmamakta.

İyi forumlar

7. tr1 ölü yaw bitmis oyun iyice kimse yok .) bende girmiyorum kac gundur oyun savas oyunu ama hala yaratik kesen var .) cubiler adam var isde
    Hangi serverların birleşeceği hakkındaki duyumlara inanmayınız.Kesin bir bilgi bulunmamakta.
    birlesmese ne olacak kim oynayacak oyunu o zaman
    ama bir yonden merak ediyorum takir takir islyen bir darkobrit nasl bu hale geldi neden her gun oyuncu kayip ediyor bunu arasitiran kimse yok
    pahali oyun luks oldu zengin vs fakir olayi
    yada botu vs zengin oylayina geldi
    bayrak degisimi tuz biber oldu bunun uzerine

8. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

birlesse daha buyukk facia :D tr1 i dagitmalari lazim birlestirme hata olur :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.