Hangi Server?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve İstanBULLS[C*] tarafından 3 Ağustos 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar ben oyuna yeniden başlamayı ve tr serverlerinden birinde oynamayı düşünüyorum.Şuan serverlerin doluluk oranları ve şirketleri hakkında bi bilgiye sahip değilim.Sizden önerilerinizi bekliyorum.
    Cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.

2. -ThyPhon-

-ThyPhon- User

Merhaba

Arkadaşlarınızın olduğu türkiye serverinde oynarsanız sizin için daha iyi olur.

İyi forumlar

3. ben oyunu bıraktığımda tr1 vardı sadece şimdi sadece arada isk2 ye girip gelişmeleri takip ediyorum arkadaşım yok malesef

4. Artyom2033

Artyom2033 User

ben tr 4 deyim server gayet güzel ve akıcı özellikle akşam saatlerinde baya kalabalık oluyo oyundan daha zevk alıyoruz klan savaşları olsun cubi dönmek olsun baskınlar olsun

-_-CERRAH-_- bunu beğendi.
  5. -ThyPhon-

-ThyPhon- User

Merhaba

O zaman konu açık kalsın eğer isterseniz arkadaşlarımızın tavsiyelerini değerlendirirsiniz.

İyi forumlar

6. oyunda ki ismin dnedir ?

7. Sahmeran

Sahmeran User

ben tr5 deyim bana göre kalabalık güzel akşam saatlerinde tüm tr serverları kalabalık oluyor zaten tek tek girip bakman gerekli nasıl bir şey istiyorsan

8. hiç gerek yok...serverler birleştililcek beklemede kal..ha bu yorumuda başkasından bulamassın artı birleştirmeden 1 hafta sonra seç..inşallah anlamışsındır

9. Artyom2033

Artyom2033 User

Artyom oyundaki nickim sendemi tr4 desin ?

10. Tr 6 genel olarak boş bir sunucu, ego savaşları bol, beraber kasılabileceğin yeni başlayan parmakla sayılacak kadar, sohbet yok denecek kadar az(genel olarak tartışmak için kullanılıyor), yardım eden fazla kişi kalmadı ve iyice azalıyor(artık bende etmiyorum). Oyuncu olmamasına rağmen kutu toplayan bol ve ihale sanki yoğun bir sunucu gibi. ( irisler 90-50m lf3 kalkan 10-25m). Saate göre daha ucuza gidebiliyor. Sabırlıyım ve karşımda kim olursa olsun anlaşırım diyorsan çabuk gelişirsin ama yok dersen tavsiye etmem. Son olarak eic en boş şirketimiz mmo-vru çekişmesi hakim ve dost düşman ayırt etmek zaman istiyor.(Karışık klanlar :mad:)

11. 01dante01

01dante01 User

TR4 veya TR1. tr1 de arkadaşın varsa gayet güzel eğlenirsin arkadaşım yok diyorsan tr4 ü öneririm gelişmesi çok zor değil eic den başla 1 haftalık katlayıcı çek 4-2 de full kutu topla 1 hafta sonunda 3 4 iris full lf3 -bo2 hız felan gemi olursun 7 arge yaparsın kasıp kristallon cubi kesmeye gidersin tr6 yı önermem boş server

12. Önerileriniz teşekkür ediyorum arkadaşlar.

13. SLASH

SLASH Guest

Merhaba,

İstediğiniz cevapları almışsanız ve dilerseniz konuyu kapatalım?

İyi forumlar

14. Kapatabilirsiniz.

15. SLASH

SLASH Guest

Merhaba,

Konuya gerekli cevaplar verildiğinden ve konu sahibinin isteğinden dolayı kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.