hangi server

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve mechtech tarafından 5 Temmuz 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. mechtech

mechtech User

arkadaşlar oyuna tekrar başlayacağım uzun zamandır oynamıyorum.Oyunu 2010 da bırakmıştım ara ara yine girdim ama temelli başlamadım.Şimdi ise eve kapandık mecbur sıkıntıdan tekrar başlayım dedim hangi serveri önerirsiniz?Hangi serverde hileciler daha az genel olarak oynanış güzel? Tr serverleri mi Global serverler mi ne önerirsiniz_

2. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Konunuzu daha uygun bir bölüme taşıyorum. Bu sayede daha rahat fikir alışverişi yapabilirsiniz. Oyun performansı bakımından tavsiye verecek olursam global sunucularında daha az sorun yaşandığını söyleyebilirim.

İyi forumlar.

3. kadir7751

kadir7751 User

global avrupa serveri filan daha laglı ya da pingli olmaz demi ? Bazı oyunlarda sunucu uzak olunca ping artıyor darkorbitte de öyle bir şey var mı ?Mesela ben Türkiye'den Abd ve Avrupa serverlerine hesap açıp oynasam tr serverinden daha fazla ping olur mu ?

4. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Sunuculardaki ping ve lag sunucunun yoğunluğu ve alt yapısıyla alakalıdır. Bu konuda global sunucuları en az laglı ve pingli sunuculardır.

İyi forumlar.

5. Global avrupa 7
    Global amerika 4

Ve us serverlerini öneririm,

Global amerika 7 ve global amerika 4'de fazlasıyla türk var, ve birleştirmeli sunucu oldukları için çok boşta değiller ama çok da dolu değiller tavsiye ederim,

Ha diyorsan ben sadece savaş istiyorum yoğunluk istiyorum kaos istiyorum kavga istiyorum,

Global avrupa 1, seni fazlasiyla tatmin edecektir her konuda..(Önermem)

Global amerika 4 ile 7 arasında fazla fark yok global amerika 4 hatta 7'ye göre daha sakin ve kolay server, ama saaat sıkıntısı var helix paketleri gece 4 gibi falan geliyormuş öyle duydum,

Tr serverlerini kesinlikle önermem..