Hangi serverda başlamalı?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Revenge77 tarafından 29 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Revenge77

Revenge77 User

Önceden tekrar dönecektim oyuna fakat nasip olmamıştı, bu sefer ciddi başlamayı düşünüyorum, doluluk oranı orta derece(yada dolu), ihale fiyatları düşük bir server önerisi verir misiniz?(Global veya Türk serverı olursa daha iyi olur :) )

2. ŞahFD

ŞahFD User

türk serverlerinde pek oyunculuk epikleri yok yani oyüzden türk serverlerini önermem başlıcaksan global bir serverde oyna ama kesinlikle global 1 de başlama

3. Revenge77

Revenge77 User

Sağol başka cevapları bekliyim :)

4. murat1299

murat1299 User

iskandinav1 yada 2 de başla gayet uygun açıkartırma fiyatları var tr deki fiyatlardan düşük dolulukda kötü değil

5. Ama birde şöyle düşün. Açık arttırma fiyatı ne kadar düşükse serverde o kadar az kişi var. Tamam 2 haftada belki 8iris goli olursun ama serverde zaten herkez 8 iris goli üstü yani pek bi değeri yok.

6. murat1299

murat1299 User

aslında değeri var iş 8 iris olmak yada ful lf3 bo2 olmakda değill argeni yapmak lf4 çıkarmak kapıları yapmak 10 iri zeus ve herkül leri fullemek geliştirmeleri yapmak bunlar gerçekten oyuna vakit ayıranların yapacağı işler açıkartırmadan düşük fiyatlı itemleri alıp sonrada işler sadece uri ile alınabilecek itemlere geline bırakanların yapabileceği işler değil ardaki fark bu

7. bence hic baslama .D

8. Revenge77

Revenge77 User

Bilemiyorum baya kararsız kaldım server seçimi çok önemli olduğu için bu kadar üstünde duruyorum :)

9. Sen en iyisi tr4 de başla biraz zor ama birde sağlam olursan oyunun zevkine doyamassın :) ancak biraz zorlar goliyi filan rahat aliosun ama dierleri biraz pahalıdır

10. senberk99

senberk99 User

Global Avrupa 2 ya da 3 guzel bence ben 3 teyim

11. ÖMER.E

ÖMER.E User

Global Amerika 4 teyim fiyatlar uygun orta seviye oyuncu bulunuyor geneli türkçe konuşuyor zaten sıkıntı yaşamazsın :D

12. Revenge77

Revenge77 User

Global Amerika 4 e baktım fiyatlar baya hoş ama oyuncu yok gibi chatleri kapalı yada :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.