Hangi Serverda Başlamalıyım?

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve sejamorentv tarafından 3 Mart 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Tags:
  1. Arkadaşlar merhaba şuan aktif olarak global avrupa 1de oynuyorum 21 prolu solarisim var 8 iris vs. klasik şeyler %17 lazer hasarı ve %25 dp modülü kullanıyorum. Fakat global avrupa 1de demiryolu araçlarının çok olması ve neredeyse herkesin full olmasından dolayı oynaması zor blde sürekli kesiliyorum. Diğer maplerde de aynı şekilde o yüzden daha sakin ve birşeyin?!?(siz anladınız) nispeten az olduğu bir yeri arıyorum. Küreselde kimse kimseyi kesemediği için olabilir diye düşündüm fakat orada da kimse kimseyi kesemediği için maplerde slot yok.

Global avrupa 3-4-5-7 filan var 7ye biraz baktım sakin gibiydi ama BL haritası ne durumda bilmiyorum.
    210 tlye cyborg paketi ve görev katlayıcı alıp 20 pro ile başlamak istiyorum.
    Ha derseniz ki global avrupa 1den farkı olmaz boşa zaman ve paranı harcama oradan devam et o zaman tekrardan başlamam.

2. rahat kasılaqcak hiç bir server bulamazsın her serverde demir yolu araçları mevcut boşa düzenin bozma parada harcamana hiç gerek yok bu oyunun yarını yok bitti bitecek.

3. Gemini

Gemini User

Oyuna başlama bence bende öyle keyfi girip çıkıyorum

4. Ge3 de oynuyorum ben de, bahsettiğin durum burda da geçerli, hemen hemen her sunucu aynı durumda gibi, arkadaşların dediği gibi düzenini bozma bence de.

5. titans___

titans___ User

Aynen güzel hele tr3e gelme ben ordayım nerden burda başladım diycem de ilk internet de bu oyunu oynadım da çok bizans oyunları vardı eskiden Pro lazerler çıkınca azaldı mı yok oyuncu azaldı servır birleştirdiler , prolar solaris varsa yaparsın o servırı bilmem hatta tr3 harici diğer servırları bilmem de gelme tr3e diyimde .