Öneri Hangi serverda baslasam Danışan dağı aşmış, danışmayan (-ın) yolu şaşmış

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve zorbey tarafından 18 Ocak 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. zorbey

zorbey User

Tekrardan oyuna Yeni baslicam önceden arte lf4 roketatar sylab tasarım korsan haritası yoktu (hatta forum bile değişmiş konuyu açacağım yeri bulamadım :) )çok eksiğim var.
    1. Bos servetler varmı varsa yardım edecek varmı ben pek adam kesmemde:) yaratık ve kapı hastasiyim
    2.başladığım servetin boş olması önemli değil yardım edecek arkadaşlar varmı

2. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Öncelikle buradan tüm bilmek istediğiniz yardım konularına ulaşabilirsiniz.

Boş serverda kasılmanız ,yardım almanız çok daha zor olacak.

Kapı yapmak için önce gelişmeniz gerekeceğinden bol klanlı yardımlaşma imkanı bulabileceğiniz bir server seçmenizi tavsiye ederim.

Tr1,tr3 ve tr5 in daha kalabalık olduğu söylenir ,kalan serverları seçebilirsiniz.

Dilerseniz birkaç serverda gezerek hangisini daha keyifli bulursanız orada kalabilirsiniz.

Klan arama ve tanıtım kısmındaki duyurulara bakarak kendinize uygun klan seçebilir,sizde klan arayabilirsiniz.

İyi forumlar.

3. İstersen yeni açılmış olan Asya1 sunucusuna katılabilirsin ;)

4. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Asia1 sunucusu için henüz resmi bilgi gelmediğinden öneremiyoruz.

Yeniden çıkacak sorunlarda mağduriyetleri kabul etmiyoruz.Şimdilik Asia serverı için acele edilmemesi rica olunur.

İyi forumlar.

5. zorbey

zorbey User

Peki soylermisin cm boş olamsin dolu olsun hangi serveri seceyim
    Yada sana söyleyeyim sen olsan neyi secerdin

Bence o en zoru olur binlerce insan yüklenmek isticek :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 20 Ocak 2017
  6. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Bu konuda tavsiye de bulunmak zor,kalabalık savaşın bol olduğu serverları tercih ederseniz gelişmeniz açısından biraz zor olabilir .

Sakin bir server da rahatça kasılırsınız belki ama online sayısı az,rekabet yok, savaş yok ne derece keyif verir sizin tercihiniz.

Kararsız kaldınız ,bence en iyisi bir kaç server da deneme uçuşları yaparak karar veriniz.

Benim pek savaşmaya vaktim yok ancak yinede boş bir serverda kapı yapmak bile heyecansız olurdu.

İyi forumlar.

7. zorbey

zorbey User

Çok server gezidim tr 1 de 8 yıl oynadım artık kalabalık terimi
    Benim önceki deneyimlerimdeki harita bomboş lafı ile aynı
    O yüzden tr2-3-4-5-6 kaldı ama pek bilemedim hangisi kalabalık çünkü haritalarda en fazla ×4 gidebildim sence hangisini sseceyum bu arada kalabalık olsun fullenmek çok zor olsun :)

8. TR1 doluluk oranı nasıl ?

9. Dostum ilk önce kafandan şunu çıkarmanı istiyorum:

Bu oyunda düzgün insan bulman çok zor iki gün dost olursun ertesi gün arkandan vururlar bu işler bu oyunda böyle ilerliyor malum bazı arkadaşlar şeref yoksunluğunu kendine meslek edinmiş. Düşman şirket kendi şirketini kesen mi dersin ? Hile açıp vs de kesip video alanlar mı dersin ?

Bu oyunda düzgün adam bulman inan bana çok zor ama bulursanda ayrılma peşinden derim.

Yabancı serverlara bakabilirsin boş serverler için.

Montajdan gerekli iris ve pet gibi ekipmanları karşılayabilirsin. Oyun bu konuda bir nebze olsun daha ılımlı artık.

10. Hepsi pvp de :D Normal haritada kasılan zor bulursun :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.